- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Eylemmmmmmmn
-
Valla biz ayda 12 13 kez cinsel birliktelik yaşıyoruz kocamla 2 buçuk senedir hamile kalamadim eğer siz bu şekilde hamileyseniz bı de öyle deneyelimÇok fazla stres yaptım ve çok korkuyorum hiç gecikmezdi çünkü imkansız olduğunu biliyorum ama insan bu durumda şüphe etmeden duramıyor papatya çayı içtim bir kere daha içerim teşekkür ederim
Ada çayı için sökülür snüzÇok fazla stres yaptım ve çok korkuyorum hiç gecikmezdi çünkü imkansız olduğunu biliyorum ama insan bu durumda şüphe etmeden duramıyor papatya çayı içtim bir kere daha içerim teşekkür ederim
Çok fazla stres yaptım ve çok korkuyorum hiç gecikmezdi çünkü imkansız olduğunu biliyorum ama insan bu durumda şüphe etmeden duramıyor papatya çayı içtim bir kere daha içerim teşekkür ederim
İmkansız olduğunun farkındayım sadece fikir almak istedim çok fazla stres yaptığım içinValla biz ayda 12 13 kez cinsel birliktelik yaşıyoruz kocamla 2 buçuk senedir hamile kalamadim eğer siz bu şekilde hamileyseniz bı de öyle deneyelim
Denerim teşekkürlerAda çayı için sökülür snüz
Reglim gecikmeden önce evde test yaptım negatif çıktı net midir sizceBu şekilde hamilelik olmaz. Hamile değilsiniz.
Korkma canım anlattığın şekilde ise hamile kalmazsın test de yapmışsın negetif miş strese girdikçe reglin gecikirSevgilimle sürtünme yoluyla bir şey yaşadım onda pantolon ve çamaşır bende de pantolon ve çamaşır vardı pantolonumda biraz ıslaklık vardı bir ay oldu yeni adet zamanım bir gün gecikti çok korkuyorum
Regli olmadıkça stres yapıyorum bir kaç gün sonra yeniden yapmayı düşünüyorum teşekkür ederimKorkma canım anlattığın şekilde ise hamile kalmazsın test de yapmışsın negetif miş strese girdikçe reglin gecikir
O yüzden gecikmistir adetiniz stres yapmayınİmkansız olduğunun farkındayım sadece fikir almak istedim çok fazla stres yaptığım için
Teşekkür ederimO yüzden gecikmistir adetiniz stres yapmayın