Lütfen Yardım Edin

Merhabalar;
Arkadaşlar 20 yaşındayım. 1 Senelik Evliyim, korunmuyorum. İki gündür karın kasık bölgemde hareket ettikçe batma ve kısa süren bi acı hissi var yaşayan bileniniz var mı acaba ? Şimdiden Teşekkür Ederim... : )

Her şey olabilir. Son adet tarihi ya da bat ne?

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bilmiyorum çünkü lütfen bilgisi olanlar yardım edebilirlermi ben ilişkiye girdim girdiğim günden beri külot islakligim hiç bitmedi hafif beyaz bir akıntı ve etrafı sırılsıklam 3 4 gündür resmen ıslak geziyorum defalarca değiştiriyorum yoruldum ama adetimede var daha hala geliyor ama bu sefer beyaz akıntı yok sadece su gibi akıntı geliyor bu durumu yaşayanlar oldu mu acaba normalde salyamsı akıntım oluyor bu ay olmadı böyle oldu ilk olduğu için hem korkuyorum hem endişeleniyorum lütfen yardım

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bilmiyorum çünkü lütfen bilgisi olanlar yardım edebilirlermi ben ilişkiye girdim girdiğim günden beri külot islakligim hiç bitmedi hafif beyaz bir akıntı ve etrafı sırılsıklam 3 4 gündür resmen ıslak geziyorum defalarca değiştiriyorum yoruldum ama adetimede var daha hala geliyor ama bu sefer beyaz akıntı yok sadece su gibi akıntı geliyor bu durumu yaşayanlar oldu mu acaba normalde salyamsı akıntım oluyor bu ay olmadı böyle oldu ilk olduğu için hem korkuyorum hem endişeleniyorum lütfen yardım
Şuan 8 gün geçikmem var benim de çok akıntım oluyor şuanda biraz daha bekliyorum test yapcam sonra

Son adet tarihiniz nedir bende de aynısı var su gibi

Eklentiler

• IMG-20221027-WA0005.webp
    IMG-20221027-WA0005.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 25
Hamilesiniz hayırlı olsun rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin siz yinede bir kan testi verin ama aklimizda soru işareti kalmasın

Back
X