LÜTFEN YARDİM EDİN

Smeyy_elif60

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
5
0
1
25
Temmuz 2 sinde adet olmam gerekti olmadım ama 2 gündür kahve rengi leke geldi bide kramp oluyor soldaydi Ora geçti simdik de sağ da oluyor ve kaskatı ediyor önceden adet duzensizlim vardı ben doğum yapali 1 buçuk yıl oluyor ondan sonra hep düzenli olurdum boş kistimi de boşaltmişlardi tüp Bebek yapalida baya oldu 2023 de oldum temmuz aylarında 2 yıl oluyor yumurta toplamada o da olamaz diye düşünüyorum uzun zaman sonra bu ay böyle oldu dün kaset test yaptım negatif göründu ama hala adet de olmadım ve kramplarim hala devam ediyor

Geçmiş olsun... biz buradan ne desek boş, en iyisi kısa zamanda doktora görünmeniz bence. Umarım ciddi birşey değildir.

Benımde bu sene ıkıncı kez basıma gelıyor aynı durum. Kasım ayında olmustu bıde bu ay oldu. Gununde gelıyor regl ama kahve telvesı gıbı. Ve bugun 9. Gun arada gelıyor. Kasımda oldugunda 5 tane jınekologa gıtmıstım sadece mantar oldugu soylendı ve mantar tedavısı verılmıstı. Duzelmıstım bu ay yıne oldum. Hpv verdım oda temız cıktı. Ama bu ay gogus agrımda baslamadan once basladı ve hala devam edıyor. Cok tedırgın oldum ve nedendır bılmem ıcıme garıp bır korku geldı boyle oldugum ıcın. Benkmfe yasadıgım yerde devlette duzgun bı jınekolog yok ozele gıtmen gerekıyor oda 3000 muayene sadece. Zaten randevuda yok devlette. Bende neden bu sekıl regl oldum neden gogus agrım gecmedı bu sorularla kalakaldım

Ben de 2 yıl önce olmuştu bayadir da olmuyordu ben de 1 tane kistim vardı onu da boşaltilar boş kist çıktı ama simdik niye böyle oldunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…