Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arap harfleri karışık şekilde yazıyor bişey yazmıyor yani,inanmayın böyle saçma şeylere.Öyle olsa savaşlara ucaklara tanklara ne gerek var? Yap bi büyü düşür uçağı öldür askerleri değil mi?Bakın israile büyü işlemiyor işte katliam yapıyorlar.Yak gitsin.Merhaba
Görselde ki yazılanlar da kötü niyetli bir şeyler mi var yoksa dua bolluk bereket için mi yapılmıştır anlayan bilen lütfen yardımcı olsun
Bankada çalışan adama satış yapamama büyüsü yapmışlar kdjd ne hikmetse işten atılma büyüsü değil de satış yapamama dmdKendi eliyle yazdığı karınca bereket duası (!) belki... Kız kafan mı gidik unuttun mu banka satışı patlatmak için imiş![]()
Satıştan Satınalma departmanına geçerse çözülecek sorunu o zamanBankada çalışan adama satış yapamama büyüsü yapmışlar kdjd ne hikmetse işten atılma büyüsü değil de satış yapamama dmd
Evet yani kötü niyetli olduğunu zaten düşünmüyorum hikayesi uzunda anlaşılır bir şey var mı gördüğünüz kötü bir şry yok değil miArap harfleri karışık şekilde yazıyor bişey yazmıyor yani,inanmayın böyle saçma şeylere.Öyle olsa savaşlara ucaklara tanklara ne gerek var? Yap bi büyü düşür uçağı öldür askerleri değil mi?Bakın israile büyü işlemiyor işte katliam yapıyorlar.Yak gitsin.
Evet yani kötü niyetli olduğunu zaten düşünmüyorum hikayesi uzunda anlaşılır bir şey var mı gördüğünüz kötü bir şry yok değil miKendi eliyle yazdığı karınca bereket duası (!) belki... Kız kafan mı gidik unuttun mu banka satışı patlatmak için imiş![]()
KÖtü bişey görüyorum sizin durumunuz.Haliniz iyi değil keşke yardım alsanız.Evet yani kötü niyetli olduğunu zaten düşünmüyorum hikayesi uzunda anlaşılır bir şey var mı gördüğünüz kötü bir şry yok değil mi
SadeceEvet yani kötü niyetli olduğunu zaten düşünmüyorum hikayesi uzunda anlaşılır bir şey var mı gördüğünüz kötü bir şry yok değil mi
Hanımefendi, 10 Ekim’de açtığınız konu da büyü içerikliydi ve yasak olduğu için hem yorumlara kapatılmıştı hem de ceza almıştınız, yine büyü konusu açmışsınız, sitede bu konular yasak.Merhaba
Görselde ki yazılanlar da kötü niyetli bir şeyler mi var yoksa dua bolluk bereket için mi yapılmıştır anlayan bilen lütfen yardımcı olsun