• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin

oyleyadaboyleq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
59
Puanlar
28
Son adet tarihim 1 Nisan 6 Nisan’da bitti. Ondan öncesinde de adetlerimi çok düzensiz oluyordum döngülerim hep değişik. 22 Nisan’da korunarak bir kez ilişkiye girdim prezervatif takılıydı giriş olmadan önce temas olmadı. Göğüslerim şiş, sivilcelerim çıkmış durumda. Onun dışında sık idrara çıkma, mide problemi, kasık ağrısı vs yaşamıyorum. Vajinal akıntı durumum neredeyse yok denecek kadar az erken hamilelik belirtilerinde ne gibi durumlar yaşanır?

yanlıs hatırlamıyorsam siz yine eylül ekim gibi cinsel ilişkiye girip 5 ay kafayı yemiştiniz hamile miyim diye. bu kadar stres oluyorsanız neden giriyorsunuz girmeyin? ya da düzenli girin korkunuzu bari yenin. bunların hiçbiri tekbasına gebelik belirtisi değil kaldı ki erken gebelikte çoğu zaman belirti olmuyor sanıldığı kadar. kendinizi dinleyip durmayın

Gebelik belirtileriyle regl belirtileri hemen hemen aynı olduğu için kimse size net bir şey söyleyemez. Hiç belirti olmadan gebe olduğunu öğrenen de var, tüm belirtileri yaşarken regl olan da var. Belirti olması ya da olmaması bir sonucu göstermiyor yani. Şüpheniz varsa gecikmede test yapın, başka yolu yok.

tek bir ilişkide hamile kalmak için seçilmiş kişi olmanız lazım öyle bir dünyada çok nadir

Bugün kan verdim sonucum <2,00 çıktı
Gebelik belirtileriyle regl belirtileri hemen hemen aynı olduğu için kimse size net bir şey söyleyemez. Hiç belirti olmadan gebe olduğunu öğrenen de var, tüm belirtileri yaşarken regl olan da var. Belirti olması ya da olmaması bir sonucu göstermiyor yani. Şüpheniz varsa gecikmede test yapın, başka yolu yok.

yanlıs hatırlamıyorsam siz yine eylül ekim gibi cinsel ilişkiye girip 5 ay kafayı yemiştiniz hamile miyim diye. bu kadar stres oluyorsanız neden giriyorsunuz girmeyin? ya da düzenli girin korkunuzu bari yenin. bunların hiçbiri tekbasına gebelik belirtisi değil kaldı ki erken gebelikte çoğu zaman belirti olmuyor sanıldığı kadar. kendinizi dinleyip durmayın
Bugün kan verdim sonucum <2,00 çıktı

Back
X