• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin..

cansuyumsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
38
0
86
İstanbul
doktor hanım merhaba.içinden çıkılmaz bir durumdayım.lütfen yardım edin.benim bir kız arkadaşım vardı.aynı zamanda erkek arkadaşıyla erkek arkadaşım ortak arkadaşlar.yani hepimiz birbirimizi tanıyoruz.o kızın bana karşı affedilmeyecek kadar büyük bir yanlışı oldu.benim onunla olan diyoloğum koptu.erkek arkadaşıyla aramda hiç bişey geçmemesine rağmen benimle konuşmaz oldu.fakat benim erkek arkadaşım hiç bişey olmamış gibi daha da samimi oldu bu kızla.hiç bi şekilde onun hatasını görmedi halada kabul etmiyor.ve ona karşı bana davranmadığı incelikleri yapıyor.bu durum gerçekten çok canımı sıkıyor.ve ben nasıl bir tavır takınacaımı gerçekten bilmiyorum.sorun sevgilimin beni egale edercesine davranışları.bu davranışlar öyle bir nokataya getirdiki düşüncelerimi acaba hoşlanıyormu?ama bi taraftan beni çok sevdiğini söylüyor.fakat benim içimi kemiren birşeyler var.mecburi olarak aynı ortama girdiğimizde o kızda erkek arkadaşımla oldukça samimi.ben bunu hazmedemiyorum.erkek arkadaşımın hiçbişey olmamışcasına davranmasına göz yumamıyorum.sizce ne yapmam gerekir.

sen de o kızın erkek arkadaşına aynı yakınlıkta davran bakalım nasıl oluyormuş misilleme yani yada onların bu yakınlıkların dan rahatsız olduğunu açıkça konuşmalısın.

sen de o kızın erkek arkadaşına aynı yakınlıkta davran bakalım nasıl oluyormuş misilleme yani yada onların bu yakınlıkların dan rahatsız olduğunu açıkça konuşmalısın.

tatlım hem açıkca dile getirdim sevdiğime hemde onun erkek arkadaşına yakın davrandım.fakat onun sevgilisi şu anda bnmle konuşmuyo kız arkadaşıyla aramızda geçen olaydan dolayı.tamamen o kız hatalı olmasına rağmen bnm sevgilim hiç bişey olmamış gbi davranıyo.üstüne üstük bana karşı yapmadığı incelikleri o kıza yapıo.ayrıcaaa kızın sevdiğine kardeşim diyo.ay kızlar cidden ne düşüneceğimi şaşırdım nasıl bi taktik izlemeliyim sizce.......

Back
X