- Konu Sahibi cansuyumsen
doktor hanım merhaba.içinden çıkılmaz bir durumdayım.lütfen yardım edin.benim bir kız arkadaşım vardı.aynı zamanda erkek arkadaşıyla erkek arkadaşım ortak arkadaşlar.yani hepimiz birbirimizi tanıyoruz.o kızın bana karşı affedilmeyecek kadar büyük bir yanlışı oldu.benim onunla olan diyoloğum koptu.erkek arkadaşıyla aramda hiç bişey geçmemesine rağmen benimle konuşmaz oldu.fakat benim erkek arkadaşım hiç bişey olmamış gibi daha da samimi oldu bu kızla.hiç bi şekilde onun hatasını görmedi halada kabul etmiyor.ve ona karşı bana davranmadığı incelikleri yapıyor.bu durum gerçekten çok canımı sıkıyor.ve ben nasıl bir tavır takınacaımı gerçekten bilmiyorum.sorun sevgilimin beni egale edercesine davranışları.bu davranışlar öyle bir nokataya getirdiki düşüncelerimi acaba hoşlanıyormu?ama bi taraftan beni çok sevdiğini söylüyor.fakat benim içimi kemiren birşeyler var.mecburi olarak aynı ortama girdiğimizde o kızda erkek arkadaşımla oldukça samimi.ben bunu hazmedemiyorum.erkek arkadaşımın hiçbişey olmamışcasına davranmasına göz yumamıyorum.sizce ne yapmam gerekir.