senin o insanlardan hiçbir eksiğin yok...
belki tek hatan fazla değer vermek...
sevginden de emin diilsen zaten bitirmelisin...
al karşına oturun konuşun olmuyorsa olmuyodur...
Ben bir erkeğin ve kızın daha yeni tanıştığı, yeni çıkmaya başladığı birisini hemen lak diye annesine tanıştırmasına çok sinir oluyorum. Bunu size hemen yaptığına göre başkalarınıda bir çok kez ailesiyle tanıştırmış. Sizin bir özelliğiniz kalmamış. Bence şu saatten itibaren anlayışlı olmayı alttan alıp hediyelere boğmayı kesmelisin canım.
İlişkilerin en başında bu tip sürprizler,jestler her dönemden çok daha önemlidir.Eğer daha önceki kız arkadaşlarına yaptığı jestleri,onlarla olan ilişkilerinin biçimlerini bilmiyor olsaydın yapısı bu denilebilirdi.Tartışmalarda alttan almayışı,bütün fedakarlığı karşısındakinden beklemeside ilişkiye verdiği değeri gösteriyor.Bence al karşına konuş,sıkıntılarını anlat ve bundan sonra eğer yaşadığı ilişkiye aynı özensizliği gösterecekse artık devam edemeyeceğini,hiçbirşeyin tek taraflı olamayacağını,çok daha özel bir ilgiyi ve özeni hakettiğini söyle.umursamıyorsa yapacak bir şey yok en azından denedim dersin.Daha dikkat edip bir şans daha istersede bir kere daha denersin.Bu süre içerisindede fedakarlık yapmaya ara verip ondan birşeyler beklemelisin.
eğer seviosan ayrılma seni istemesydi senden ayrılrdı sevdğn halde ayrılmayı nasl düşünebldn ortada somut bişi de yok[/QUOT
birkeresinde ayrılmak istediğini söylemişti sen daha iyilerini hak ediyorsun v.s klasik laflar tamam anladım madem ayrılmak istiyorsun ayrılalım dedim daha 2. ayımızda mı neydik sonra msnden çıktım mesajlar atmaya başladı aramaya başladı hemen nie çıkıyorsun msnden daha konuşmamız bitmedi die sonra da ben ayrılmak istemiyorum dedi kıvırdı öyle böyle barışmıştık bir anda ne oldu da ayrılma isteğinden " vazgeçti " anlamamıştım...ben bu ilişkiye daha devam edebilirim ama onun bu ilgisizliği umursamazlığı değer vermezliği beni yoruyo daha 6. ayımızdayız ama sanki senelerdir çıkmışızda artık yorulmuş gibiyiz böyle devam etmek istemiyorum bitsin diyorum ama bi yandan da gittiği yere kadar gitsin diyorum off :sinifsinif:
4 yıl boyunca aynı sınıftaydık diye başladığında lise olabileceği hiç aklıma gelmemişti.:bbo:
Yeni nesil gümbür gümbür valla, bizim hiç aklımız ermezdi bu işlere, ki bu kadar birbiri ile bağlantılı cümle kurabilmek şöyle dursun vereliniortak
Çocuğun ailesinin 2,5 yıl bir kızla çıkınca ciddi boyuta getirmeye çalışması, lisedeyken daha? :1shok:
Kafam allak bullak oldu -tatlicadiarzu-
böyle işte erkekler
fazla ilgi göstermiceksin bunlara
çevremde hep örneklerini gördüm fazla ilginin sonucuna dair
bitir bence canım zaten seni gerçekten seviyorsa birşeyler yapacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?