lütfen yardım edin

melek1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
100
9
46
merhaba adetim 2 gün geçikti evde yaptığım testte 2.çizgi silik çıktı bende bugun kan testi yaptırdım 89.28 çıktı düşük bir değermi yarın doktora gitmelimiyim sizce.degerler kaç günde ne kadar yükseliyor lütfen yardım edin çok istiyoruz ALLAHIM sonunda nasip etti.ama çok korkuyorum..

merhaba adetim 2 gün geçikti evde yaptığım testte 2.çizgi silik çıktı bende bugun kan testi yaptırdım 89.28 çıktı düşük bir değermi yarın doktora gitmelimiyim sizce.degerler kaç günde ne kadar yükseliyor lütfen yardım edin çok istiyoruz ALLAHIM sonunda nasip etti.ama çok korkuyorum..

hayirli olsun cnmm cok dusuk degil merak etme. iki gunde bir yaklasik iki kat artmali. simdi bosuna gitme dr.a eger kanama yada leke yoksa. cunku o da diyecekki iki gun sonra tekrarm kan verm zaten bu degerle ultrasonda da birsey goremez.

onun icin tatlim iki gun sonra tekrar kan ver ve sonucun ciktigi gunde dr.a git. bu arada da folbiol folik asit al gunde bir tane. eczaneye dersen verir cnm.

Bende arkadaşımla aynı fikirdeyim hayırlı olsun inşallah :16: sanırım hamilesiniz :16:

çok teşekkür ederim ilginize şuanda pek fazla lekelenme yok çok az miktarda kahverengimsi leke var.bu arada folikasitti sanırım ne için gerekli ilk hamileliğim çok bilgisizim.

çok teşekkür ederim ilginize şuanda pek fazla lekelenme yok çok az miktarda kahverengimsi leke var.bu arada folikasitti sanırım ne için gerekli ilk hamileliğim çok bilgisizim.

Canım, öncelikle hayırlı olsun...
İlk kan testinden 2 gün sonra aynı hastanede tekrarla kan testini, en az 2 kat arttıysa eğer için rahatlar iyice.
Folik asit, özellikle gebelik planından 2 ay önce başlanması gereken ve özellikle bebeğin ilk 4 haftasında yararlı olan bir takviye, bebeğin beyin gelişimi için ve Spina Bifida hastalığını önlemek adına, gebeliğin 12. haftasına kadar kullanılması gerekiyor...
Sen hemen al başla canım, ama mümkünse FOLİDOCE olanı al, çünkü B12 de içeriyor. B12, folik asitin tutulmasını sağlayan destekleyici bir vitamin ve bu da yalnızca FOLİDOCE adlı ilaçta var
:34:

canım, öncelikle hayırlı olsun...
Ilk kan testinden 2 gün sonra aynı hastanede tekrarla kan testini, en az 2 kat arttıysa eğer için rahatlar iyice.
Folik asit, özellikle gebelik planından 2 ay önce başlanması gereken ve özellikle bebeğin ilk 4 haftasında yararlı olan bir takviye, bebeğin beyin gelişimi için ve spina bifida hastalığını önlemek adına, gebeliğin 12. Haftasına kadar kullanılması gerekiyor...
Sen hemen al başla canım, ama mümkünse folidoce olanı al, çünkü b12 de içeriyor. B12, folik asitin tutulmasını sağlayan destekleyici bir vitamin ve bu da yalnızca folidoce adlı ilaçta var
:34:

anladım canım bir şey daha sormak istiyorum ben yaklaşık 9 aydır bebek istiyorum sonunda oldu şimdiye kadar eksiksiz tuttum orucumu bugun hamile olduğumu öğrendim yarın oruç tutmaya devam etsem bir sorun olurmu sanki tutmasam allah günah yazıcak yarıda bıraktığım için diye çok korkuyorum ne yapmalıyım

anladım canım bir şey daha sormak istiyorum ben yaklaşık 9 aydır bebek istiyorum sonunda oldu şimdiye kadar eksiksiz tuttum orucumu bugun hamile olduğumu öğrendim yarın oruç tutmaya devam etsem bir sorun olurmu sanki tutmasam allah günah yazıcak yarıda bıraktığım için diye çok korkuyorum ne yapmalıyım

Canım, dinen hamileler oruçtan muaftırlar.
Bebeğin vücudumuzdaki birçok şeye ihtiyacı var, özellikle ilk haftalar çok önemli. En önemli ihtiyacı sudur. Gebeler bol sıvı tüketmeli ve çok iyi beslenmeli bu dönemde. Doktorlar da önermiyorlar zaten. Hem dinimizce vücuda eziyet etmiş olunurmuş ve biliyorsun vücuda eziyet de günahtır. O yüzden sen emzirme döneminden sonra tutarsın tutamadığın günlerin kadarını...

Back
X