merhaba arkadaşlar .. burun kemiği(içten eğrilik) ve burun etinden dolayı rahat nefes alamıyordum. ameliyat olmaya karar verdim olmuşken birazda estetik yaptırdım hafif kemer vardı.. ameliyatımın 5. günü bugün .. ilk gün tamponlar çıktı .. ama ilk günden beridir nefes alamıyorum hiç hep ağzımdan alıyorum çok bunaltıcı oluyor bu durum normalmi ? ne zaman burnumdan nefes almaya başlayacam ? daha önce estetik olan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. teşekkürler...
geçmiş olsun caım.ikinci hafta açılır biraz burnun. bir ay yarı kapalı yarı açık devam eder hafif grip olmuş gibi. sonrasında rahatlarsın.her geçen aydan sonra hem görüntün daha güzel olur hem nefesin rahatlar. burun içi şişliklerde aylarca sürdüğü için herşey zamanla düzeliyor.
geçmiş olsun caım.ikinci hafta açılır biraz burnun. bir ay yarı kapalı yarı açık devam eder hafif grip olmuş gibi. sonrasında rahatlarsın.her geçen aydan sonra hem görüntün daha güzel olur hem nefesin rahatlar. burun içi şişliklerde aylarca sürdüğü için herşey zamanla düzeliyor.
emin ol herkes o dönemde aynı sıkıntıları yaşıyor, ben defalarca pişman olmustum o süreçte çünkü gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.ama hepsi gelip geçiyor. sende ilerleyen zamanda güzel burunla çok mutlu olacaksın inşallah:)
emin ol herkes o dönemde aynı sıkıntıları yaşıyor, ben defalarca pişman olmustum o süreçte çünkü gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.ama hepsi gelip geçiyor. sende ilerleyen zamanda güzel burunla çok mutlu olacaksın inşallah:)
rahat nefes alman 6 ayi bulmaz bence, bi cok arkadasim oldu ve 2-3 hafta sonra rahat nefes almaya basladilar, tabi eger operasyon basarili gecmis ise, ki mutlaka öyledir :) endiselenmene gerek yok
yarın gidiyorum doktor 1 hafta sonra gel dedi .. acaba ne yapacak dikişler falan mı alınacak ? ayrıca burnumun içine ışıkla bakınca lastik gibi bişey görüyorum kenarında silikon gibi yapışmış acaba ne olabilir ? :/ bilgsi olan arkadaşlar lütfen cevap versin ://