Bebek Beslenmesi lutfen yardım edın

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nesringumus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
20
3
1
Antalya
arkadaslar benım bebegım 34 gunluk 1 ayda 545 grm almıs ebemız az almıs dedı sutum var ama bebegım doymuyor sankı ebemızde baktı sutum var ama benım kızım doymuyor sureklı emmek ıstıyor emzırıp ardından 30 cc mama verıyorum o zaman aglamayı bırakıp uyuyor yanı doyuyor.. ne yapmam lazım sutu olupta bebegı doymayan varmı aranızda ne yapmam gerekıyor lutfen yardımcı olun bana kafayı yıcem .. ayrıca goguslerım yara olmustu yaraları gectı ama hala ınanılmaz acıyor canım bu acı hıc gecmıcekmı..oglum 40 ım cıkana kadar zar zor emdı ve 40 cıktı bıraktı zaten mama ıcıyordu ama kızıma mama vermek ıstemıyorum..

canım emebildiği kadar emsin ama doymayınca mecbur mama verilek bak bende senin gibi diretim vermicem diye bebeğim kilo alacıgına kılo kaybetti bak şımdı mama yiyo emmiyoda malesef ama toparladı seni de emsin mama da yesin bebeğin kilo kaybetse daha mı iyi öle düşünme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…