Lütfen Yardım Edin!!!

Her kadin esinizi begendigi icin bakmiyor olabilir. Esinizin bakislarindan rahatsiz olmustur, ters ters bakiyordur mesela. Sen kiskandigin icin herkes esini begeniyor karsilik veriyor saniyorsun. Esin yaninda gercekten bakiyorsa, kadinlari gozleriyle taciz ediyorsa bunun sorumlusu esiniz karsi taraf degil. Ayrica size karsi sorumlululugu ola yine esiniz kadin degil. Gidip karsi tarafa catarsan sonuclari kotu olabilir. Ayrica bu tavirlarin esinin egosunu tavan yapiyordur. Kucuk daglari ben yarattim haline getirmemek gerek esleri. Kiskancligini dizginlemeye calis.
Belki gercekten esin bakmiyor ama o kadar kafana takmissindirki gozlerini cevirirken bile bakiyor zannedebilirsin.

Arkadaşlar Merhaba beni taniyorsunuzdur bir konu daha acmistim daha önce.Ben 5 senelik evliyim ve henüz çocuğum yok.Olmadı maalesef.Ben kıskanç biriyim eşimi çok kiskaniyorum ama tabii durduk yere değil.Esiminde kadınlara bakistigini çok yakaladım. Hep söyledim o inkar etti tartıştık kavga ettik bugunde bana senden nefret ediyorum dedi.Bende bugün değişme kararı aldım yani artık esime bakma bakıyorsun falan demeyeceğim direk o bakan kadının yanına gidip ağzıma geleni sayıp rezil edeceğim esimde belki bunu görünce yapmaz diye düşünüyorum sizce doğrumu yaparım?Ve bunu yapınca karşı taraftan ne gibi tepkiler alırım. Nolur eşimi bu durumdan vazgeçirmek icin başka bir fikri olan varmı yardım edin ve dua edin
Konuyu açar saahibi kaçar....
Eşiniz ona buna bakıyorsa kadınların suçu ne acaba... Bunu yaparsanız umarım dişli birine denk gelirsiniz de emdiğiniz sütü burnunuzdan getirir.

Kocanızı ne kadar umursamazsanız, ne kadar kıskandığınızı belli etmezseniz o kadar kazanırsınız. Ayrıca baktığı kadının suçu ne?

Arkadaşlar Merhaba beni taniyorsunuzdur bir konu daha acmistim daha önce.Ben 5 senelik evliyim ve henüz çocuğum yok.Olmadı maalesef.Ben kıskanç biriyim eşimi çok kiskaniyorum ama tabii durduk yere değil.Esiminde kadınlara bakistigini çok yakaladım. Hep söyledim o inkar etti tartıştık kavga ettik bugunde bana senden nefret ediyorum dedi.Bende bugün değişme kararı aldım yani artık esime bakma bakıyorsun falan demeyeceğim direk o bakan kadının yanına gidip ağzıma geleni sayıp rezil edeceğim esimde belki bunu görünce yapmaz diye düşünüyorum sizce doğrumu yaparım?Ve bunu yapınca karşı taraftan ne gibi tepkiler alırım. Nolur eşimi bu durumdan vazgeçirmek icin başka bir fikri olan varmı yardım edin ve dua edin

5 yıllık evlilikten önce hiç farketmediniz mi başka kadınlara baktığını . ayrıca kadının o niyetle baktığını nereden biliyorsun belki huzursuz rahatsız oluyor eşinin bakışından bir de kadına hesap soracaksın . hiç kalkışmayın bence böyle hareketlere ... ya kocalarınızı mükemmel zannediyorsunuz herkesin gözü onlarda biraz rahat olun .

Böyle tepki verirsen başın belaya girer ayrı mesele
Bir de eşinle yine aran bozulur
Eğer değişmen gerekiyorsa,
Değişim böyle olmaz

Kıskandığınızı göstermeyin ve asla özgüveniniz eksik davranmayın.
Erkeklerde kendini bir halt sanıyor bu tip davranışlar yüzünden.
Sonra ben çok bakımlıyım ama eşim niye öküz ?

Bence o kadının yanina gidersen hem kendini eşinin gözü önünde küçük düşürürsün hemde etraftaki kişiler tarafindan farklı karşılanır.. Bu fikrin bence ilişkinizi daha olumsuz şekilde etkileyebilir. Kıskançlık konusundada her kadın kıskanır eşini belki sizde bazı şeyleri yanlış anlıyoda olabilirsiniz .

Karsidan çok çaresiz ve acinacak durumda gorunursun, kendini küçük dusurmekten başka da bir ise yaramaz. Eğer kocan sana ait olmayi bilmiyorsa, başka kadınlara bakiyorsa seni sevmiyordur ve uckuruna duskundur. Uckuruna düşkün erkekten de her pisliği bekle. Eşinin sana saygisi ve sevgisi yok sucu başka kadınlarda arama. Kendin için, mutluluğun için, gururun için ve daha fazla küçük düşmemek için tek yapman gereken bu adamdan derhal kurtulmak.

Kızlar cevaplariniz için sagolun tabii kadınların suçu neki suç esimde o baktık tan sonra kadınların kaçın konuşayım ki ama kocami düzeltemedim kadınlara düşkün.Benim yanımda da bakıyor evet ama bosanmak istemiyorum duzeltmemin bir yolu yokmu? Ayrıca her kadına değil kocamla birlikte art niyetli ısrarlı bakisan kadınlara öyle davranmayı dusunmustum

Eğer o hatunlara gidip sayıp söversen karşındaki hatuna "ben kocama sahip çıkamıyorum, allah rızası için bana acı kocama bakma" demen manasına gelir canım.

Buna göre düşün taşın.

Daha önce farklı bir kullanıcı adını kullanıyor muydunuz? Aynen sizin yazdıklarınızı yazan bir üye vardı da bir aralar.
Soruna cevaben de, hem eşine hem de kadına karşı küçük düşersin.
Hem, kadının ne suçu var ki?

yok deve artık
yahu kocanız bakıyorsa kadına niye sataşıyorsunuz la havle
bu kadınlar gittikçe acayipleşmeye mi başlıyor bana mı öyle geliyor?

eğer böyle bir şey yaparsanız tek suçlu siz olduğunuz gibi eşiniz kendini böyle bir duruma düşüren kadından iyice nefret edecektir. sakin olun yahu.

Back
X