Lutfen yardım edin

dorti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
5.912
1.555
373
Adetım bıteli üç gun olfu amabıraz önce tuvalette pecetede açık pembe kan gördum. Bu nedemek sızce. Adetım normsl oldu altı gun surdu. Ama bu pembe leke ılk defa oluyor Neden olabılır sızce

Adetım bıteli üç gun olfu amabıraz önce tuvalette pecetede açık pembe kan gördum. Bu nedemek sızce. Adetım normsl oldu altı gun surdu. Ama bu pembe leke ılk defa oluyor Neden olabılır sızce

her şey olabilir. hava değişimi, stres vb. çok önemseme canım. ancak devam eden bir şey olursa (her ay yani) o zaman görün tabi doktora.

her şey olabilir. hava değişimi, stres vb. çok önemseme canım. ancak devam eden bir şey olursa (her ay yani) o zaman görün tabi doktora.
Yumurtlama dönemındeyım acaba ondan olabılırmıki. Hamıle olabılırsın dıyolar ama ben adet oldum bıttı.

benim her yumurtlama dönemimde lekelenmem oluyodu, doktor en sonunda progestan verdi kullanmaya başladıktan 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.

Back
X