- Konu Sahibi eDaNuR_55_q0khan
aRkaDaSLaR Çok Uzun yazmayaCam Fakat SizLeRLeRinDen FikiRLeRini İhtiyaCım vaR evLenDiğin iLk GünDen kayınvaLiDenLe kaLıyoRum KayınvaLiDem DışınDa 2 Kayın Ve KaynımınDa 1 ogLu vaR 7 yaSınDa aSıRı DeReCeDe yaRamaz ve LAftan anLamıyoRum Ona BağıRSam KayınvaLiDemin Canı SıkıLıyoR BenDe 21 HAftalık HamiLEyim Ve Çok BunaLıyoRum Bu YüzDen eSimLe SüRekLi taRşıyoRum AyRı Ev iStiyoRum eSimde Yeni aRaba aLDık HAyatım BiRazDa SabRet Söz Doğum YapmaDan TaSınaCaz DiyoR aMa Ben aRtık SabRedemiyoRum Zaten SiniRli BiR Yapım VaR eSimi KıRmak istemiyoRum ÇünKü BirBirMizi Çok SeviyoRuz BiR DeDiğimi İkiLetmeDen Hemen YapıyoR aLıyoR Beni üZmüyoR Fakat Bu KonuDa Çok TaRsıyoRuz Ve BiRBiRimizö KıRıyoRuz SizCe naSıL DavRanmaLıyım KızLaR Daha Dün akSam TaRtıştık Sabah GiDeRken ÖzüR DiLeDi Söz veRdi TaSınCaz Die 17 ayDan BeRi SabReDiyoRum SizCe Ben ayRı Ev iStemkte HakSızmıyım 2 KAynım 1 Çocuk KayınvaLidem Ve eSim Ben yaSıyoRum Rahat GinemiyoRum eSim KıSkanıyoR KenDi oDamDan ÇıkamıyoRum Zaten Hava SıCak Bide HamiLeLikte Ateş BaSıyoR Bana Bi akıL veRin napim Ben ağLıyaCam aRtık Çok BunaLdım yaa