• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen yardim edinn lutfennnnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
Slm kizlar ben 24yasima haziranda giriyorum isvicreye uc sene once geldim.b oturumum var.ben okulu bazi nedenlerden sartlardan dolayi.7.ci siniftan birakmistim.sonra acik ogretime trde kayit olmus ve sinavlara giremeden esimle tanisip buraya gelmistim.simdi burda okula devam etmek istiyorum.ama merak ettigim acik ogretim orta okulu liseyi ve universiyeyi bitirdikten sonra isvicrede meslegimi yapabilirmiyim.yada isvicre universitelerine gecmek icin liseden sonra bi sansim varmi lutfen yurt dusinda acik ogrwtim okuyanlar yardim edin..:(((cok isityorum

Hic mi kimse yok lutfen ya

Sorduğunuz soruyu doğru mu anlamadım acaba ?

Açık lise mezunu olarak yurt dışında üniversite eğitimine direkt başlayabilir miyim ?

Denklikle ilgili bilgi bulursam paylaşırım , umarım bu arada yurt dışında yaşayan arkadaşlar varsa onlarda yanıtlarlar.

hayir orta okuldan birakmistim yurtdisindan devam etmek istiyorum.ama artim burda yasadigim icin tr unuversite diplomalari isvicrede gecmiyor.ben buradan egitimime devam edersem.ilerde burada universite sansim olurmu mesela

Back
X