sadems Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2014 48 1 18 23 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sadems #1 Dun gece yuzumde siyah nokta var mi dye bakayim dedim baya ugrastim yuzumle kipkirmizi benek benek oldu krem surdum travozol gecmesi icin sabaha kadar gecer dedim ama gecmedi suan yuzum benek benek ne yapsam gecer ?
Dun gece yuzumde siyah nokta var mi dye bakayim dedim baya ugrastim yuzumle kipkirmizi benek benek oldu krem surdum travozol gecmesi icin sabaha kadar gecer dedim ama gecmedi suan yuzum benek benek ne yapsam gecer ?
sadems Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2014 48 1 18 23 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sadems #2 Yok mu kimseeeeeeeeeee.....
sadems Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2014 48 1 18 23 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sadems #3 .......................
LadyPenny Deliyim ben deliyim Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 743 153 123 23 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sadems #4 Cildi hassaslastirmissin buyuk ihtimal 2 3 gun gecmeyecek oynamaman gerekiyodu canim limon sur birazcik Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cildi hassaslastirmissin buyuk ihtimal 2 3 gun gecmeyecek oynamaman gerekiyodu canim limon sur birazcik Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sadems Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2014 48 1 18 23 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sadems #5 LadyPenny .!.: Cildi hassaslastirmissin buyuk ihtimal 2 3 gun gecmeyecek oynamaman gerekiyodu canim limon sur birazcik Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Limon surunce gecicek mi normalde olmazdi boyle cok oynadim galiba
LadyPenny .!.: Cildi hassaslastirmissin buyuk ihtimal 2 3 gun gecmeyecek oynamaman gerekiyodu canim limon sur birazcik Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Limon surunce gecicek mi normalde olmazdi boyle cok oynadim galiba