Lütfen yardım edinn:(((

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
11 haftalık hamileym ve hamileliğim boyunca hiçbirşey hissetmedim hala da hissetmiyorum ne bulantı ne kusma ne aşerme vs hiç hamile gibi de hissetmiyorum,geçen hafta doktora gittik kalp atışını duyduk ama ben çok korkuyorum sizce normal mi bu durum Benim gibi hamile olan var mı????

Telaşlanmaın kalp atışını duyduysanız ve doktor herhangi bir sorundan bahsetmediyse korkulacak bir şe yok. Aş erme konusuna gelince bende kızıma hamileken 5 aylık olduğunda kış günü sadece dondurma çekmişti canım onun dışında bir şey istemedim bende değişebiliyor hamilelik döneminde aş erme kişiden kişiye.

Ne kadar şanslısınız
Ben çok zor bir hamilelik geçirdim
Aylarca birşey yiyemedim, serumla ayakta kaldım çogu zaman
Hayırlısı olsun bebeğiniz, saglikla gelsin...

Başlar, yakındır,eli kulağındadır Kendimden biliyorum

Daha başında lduğun için hissetmemen normal ben 14 haftalıkken haretlerini hissetmiştim,

kontrollerine düzenli gidiyorsan sorun yoksa korkma

Bende ilk aylar tipki sizin gibiydm bende acaba anormal bir durummu var diyordum doktorumada sormustm gulmusta hatta espirili bi sekilde anormal olmadigini soylemisti.
2.5 aydan sonra bulantilarm basladi su an 31.haftamda olmama ragmen hala devam ediyor.sizinde yakindir baslar bulantilar bence smdi tadini cikarin .

millet geberip gidiyo gül gibi hamileliğin var neden bu kadar zorluyorsun ki
hani Alınmayacağını bilsem hamilesin ya) Allahtan belanı mı arıyon hay gülüm derdim

kardesımde aynı olmustu kaç defa doktora gitti acaba bısey mı var dıye. gayet normal 14 15 sonra yavas yavas hareketlerını hissetmeye başlarsın. aserme kısıden kısıye degısıyor dıye bılıyorum kımı herseyı canı ister kiminin istemez

nazar ediceksin.
bulantı vs. hiçde kolay degildir sanırım
yatakda hamilelik geciren nice kadınlar biliyorum

Şanslı hamilelerdensin. Ben ikiz hamilelik yaşadım hiç. Kusmadım midem bulanmadı başım dönmedi kıpırdamayı 19 Cu haftada hissettim korkma hamileliğin keyfini çıkar

Bende öyleydim. Hamile miyim ben şimdi ama neden hissetmiyorum diye giye midemi bulandırmaya başladım bu haftalarda. Hayırlı doğumlar olsun inşallah

Ay derdim bu olsa kusmaktan helak oluyorum tiksinmedigim sey kalmadi. Bence sukretmelisin nr guzel bebegin icin saglikli seyler ye ic kiymetini bil

bende ikizlerime hamileyken bulantı, kusma, aşerme, tiksinme hiç bir şey yaşamamıştım hatta dr. bilemedi galiba ben hamile falan değilim demiştim.. hoş ben doğum yapana kadar hiç hissetmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…