Lütfen Yardım! Gebeliğin 6. ayındayım, yemek yiyemiyorum! :((((

moiraia

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
994
41
318
Arkadaşlar

6. ayımı tamamlamak üzereyim..2 hafta öncesine kadar dolu dolu yiyor ve içiyorken bir anda karnımda bir sertleşme ve gerilme başladı..sertleşme o kadar rahatsızlık verici idi ki ağrıdan ayağa bile kalkamıyordum. Doktora gittim, önce idrar, sonra böbrek enfeksiyonu olduğumu öğrendim. Damardan bir çok ilaç verildi. İyileşip eve geldim derken karnımda sertleşmeler çok ağırlaştı..Ne yesem gaz olmaya ve daha çok sıkışmaya, çarpıntı yapmaya başladı.İki lokma ağzıma koyduğumda hemen göğsüm daralıyor ve tüm karnım sertleşiyor nefes bile alamıyorum. resmen spazm geçiriyorum..sinirden durmadan ağlıyorum..yalnız yatağa uzandığımda hiç bir sıkıntı çekmezken 1 dakka bile ayağa kalksam ya da bir yarım bardak su içsem sancıdan ölüyorum. Bebeğim için çok endişeleniyorum..O da ben üzüldükçe daha çok geriliyor ve toparlanıyor ((

konuyu o kadar kişi okumuş ama kimse bir şey yazmamış..sanırım bir tek ben yaşıyorum bu durumu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…