- 28 Haziran 2021
- 15
- 15
- 3
- 35
- Konu Sahibi Srnn111222
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydınTestimdeki 2.cizgi cok silik.fotoğraflara bakarmisiniz lütfen adetim 1 gün kaldı erken gebelik testi ve normal test yaptım.2sinde de çok silik görünüyor.lütfen bakarmisinız?
Ayy umarım öyledir aylardır bekliyoruz.umutlanmaktan korkuyorum ama daha önce 2.cizgi silik bile çıkmamıştıHamilesinnn :) gözün aydın! Kan testi ver gidip
Çok teşekkür ederim inanamıyorum umarım yanlış değildir boş yere umutlanmam inşallahGözünüz aydın![]()
Öyle :) kan testi ver 2 gün arayla betanı takip et.Ayy umarım öyledir aylardır bekliyoruz.umutlanmaktan korkuyorum ama daha önce 2.cizgi silik bile çıkmamıştı
Hamilesinnn :) gözün aydın! Kan testi ver gidip
Ahh ağzınız bal yesin inşallahNeresi silik bunun silik görmemişsin senGayet hamilesin
uzun zamandır bekliyoruz korkuyorum boşa umitlenmekten
Rica ederim. Bence yarın kan verinÇok teşekkür ederim inanamıyorum umarım yanlış değildir boş yere umutlanmam inşallah![]()
Gözünüz aydın hamilesiniz kan testi verinAyy umarım öyledir aylardır bekliyoruz.umutlanmaktan korkuyorum ama daha önce 2.cizgi silik bile çıkmamıştı
Çocuk ben burdayım diyor hayırlı olsunTestimdeki 2.cizgi cok silik.fotoğraflara bakarmisiniz lütfen adetim 1 gün kaldı erken gebelik testi ve normal test yaptım.2sinde de çok silik görünüyor.lütfen bakarmisinız?
Kan testi verdim sabah e nabizdan baktim 0 görünüyorKan testii ver daha net ögren insaallahh hamilesin canımm![]()
Sabah verdim bthcg sıfır görünüyor enabizdaGözün aydın canım bence hamilesin kan testi ver![]()
Olsun hayırlisı böyleymiş kızzz bidahaki aya olur belki öyle düşün pess etmek yok❤❤Kan testi verdim sabah e nabizdan baktim 0 görünüyor![]()
Hayırlı olsun cnm bnada dua etAyy umarım öyledir aylardır bekliyoruz.umutlanmaktan korkuyorum ama daha önce 2.cizgi silik bile çıkmamıştı
Bu kadar belli çizgilerle negatif olamaz ya iki farklı test. Baska yerde tekrar kan vermeni öneririm canımSabah verdim bthcg sıfır görünüyor enabizda
Daha cevap çikmamişdir. Burda bir arkadaşda da sifirdi sonra gerçek deger kaydedildi. Istersen resmini at bakalim. Bence daha çikmamiş diyedirKan testi verdim sabah e nabizdan baktim 0 görünüyor![]()
Bu kadar belli çizgilerle negatif olamaz ya iki farklı test. Baska yerde tekrar kan vermeni öneririm canım
Ekliyorum hemen umarım daha çıkmamıştır testlerden sonra çok ümitlendim amaDaha cevap çikmamişdir. Burda bir arkadaşda da sifirdi sonra gerçek deger kaydedildi. Istersen resmini at bakalim. Bence daha çikmamiş diyedir
Insallah isteyen herkesin hemen hemen beklemeden olsun umarım benimde tutmuştur.dualarım sizinle.sıfır görünüyor sabah kan verdim ama daha çıkmamıştır umarımHayırlı olsun cnm bnada dua et![]()