I ilemazra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2020 49 22 8 26 25 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ilemazra #1 Arkadaşlar kan testim negatif 2 çıktı idrarda negatif ama hala adetim gelmedi sadece sancılarım var ve hiç gecikmem olmazdi böyle bişey yaşayan varmi
Arkadaşlar kan testim negatif 2 çıktı idrarda negatif ama hala adetim gelmedi sadece sancılarım var ve hiç gecikmem olmazdi böyle bişey yaşayan varmi
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.794 En iyi cevaplar 1 66.638 598 25 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ilemazra #2 ilemazra .!.: Arkadaşlar kan testim negatif 2 çıktı idrarda negatif ama hala adetim gelmedi sadece sancılarım var ve hiç gecikmem olmazdi böyle bişey yaşayan varmi Genişletmek için tıkla... Gecikme yasadiysaniz cikan sonuçlar dogrudur.
ilemazra .!.: Arkadaşlar kan testim negatif 2 çıktı idrarda negatif ama hala adetim gelmedi sadece sancılarım var ve hiç gecikmem olmazdi böyle bişey yaşayan varmi Genişletmek için tıkla... Gecikme yasadiysaniz cikan sonuçlar dogrudur.
E Edacelk Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2020 28 5 1 30 25 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ilemazra #3 Canım geç döllenme olabiliyor bazen kaç gün geçti