Lütfen yardim gebemiyim

Evsaelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
15
3
1
41
size bir sorum olacaktı benim en son adet tarihim 14kasim internetten ovulasyon hesaplamalarında 24 Kasım ve 29 Kasım yumurtlama günüm olduğu hsplandi o günlerde gunasiri birlikteliğimiz oldu ve bu iki gündür alt karın bölgesinde adet sancısı gibi bir ağrım var ve ara ara geriliyor gibi ve sanki kabarciklar pıt pit atiyor normalmi benim bir sonraki adet tarihim 12Aralık bana bu konuda yardımcı olursanız sevinrim yurtdışına yeni geldim dil bilmiyor oyuzden bana birazcık yardımcı olursanız çok sevinirim

Cinsel ilişkiden en erken 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsiniz. Belirtiler beklediğiniz için yanıltabilir. Test yaptırın zamanı gelince. İnsallah vardir

size bir sorum olacaktı benim en son adet tarihim 14kasim internetten ovulasyon hesaplamalarında 24 Kasım ve 29 Kasım yumurtlama günüm olduğu hsplandi o günlerde gunasiri birlikteliğimiz oldu ve bu iki gündür alt karın bölgesinde adet sancısı gibi bir ağrım var ve ara ara geriliyor gibi ve sanki kabarciklar pıt pit atiyor normalmi benim bir sonraki adet tarihim 12Aralık bana bu konuda yardımcı olursanız sevinrim yurtdışına yeni geldim dil bilmiyor oyuzden bana birazcık yardımcı olursanız çok sevinirim
inşallah gebesindir, ama çok umutlanma cnm üşütmüşte olabilirsin.

Daha çok yeni.
Hissettikleriniz psikolojik.
Burada ya da çevrenizde belirtiler hakkında çok Bilgi vardır. Birçoğu rastgele şeyler.
İstiyorsanız umarım bebeğinize kavuşursunuz.
10aralıktan önce test dahi yapmayın boşuna stres yaşarsınız.

Burdan bir şey diyemeyiz zira benim her ay aynı belirtiler oluyor ama hamile değilim psikolojik biraz da.Eczaneden bir gebelik testi alın adete 3gün kala yapar kesinleştirirsiniz

Marketlerde falan erken gebelik testi vardır Bi denesen? Ama daha çok erken
Böyle belirtiler için bile erken

Burdan bir şey diyemeyiz zira benim her ay aynı belirtiler oluyor ama hamile değilim psikolojik biraz da.Eczaneden bir gebelik testi alın adete 3gün kala yapar kesinleştirirsiniz
Çok istiyorum inşallah rabbim sesimi duyar rabbim bekleyen herkese nasip etsin

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Döllenme gerçekleşmiş olsa bile adetinizle birlikte atılma ihtimali olduğu için sabırla adet gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim. Allah gönlünüze göre versin.

Ne dessk bos.
Belirtiler hamilelik de olabilir adet belirtisi de olabilir usutme de olabilir vs vs

Adetin gecikecek ve kan testi yaptiracaksin

Back
X