lütfen yardım...hamile miyim?

balporsuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
20
0
36
İstanbul
arkadaşlar günaydın.BEnim normalde 30-40 günde falan adetim oluyor ama 30 gün üstünden hesaplarsak adetim geceli 13 gün oldu.gecikmenin 2. gününde test yaptım negatifti,7.günde kan testi yaptım 79 cıktı...ama iki kolum da acayip morardığı için kan testini tekrar edemiyorum ve bugün yani gecikmenin 13. gününde idrar testi yaptım silik çizgi cıktı...aklım karıştı,sevinsem mi sevinmesem mi bilemiyorum...doktor 10 gün sonrasına randevu veriyor...cevap yazarsanız cok sevinirim.

arkadaşlXar günaydın.BEnim normalde 30-40 günde falan adetim oluyor ama 30 gün üstünden hesaplarsak adetim geceli 13 gün oldu.gecikmenin 2. gününde test yaptım negatifti,7.günde kan testi yaptım 79 cıktı...ama iki kolum da acayip morardığı için kan testini tekrar edemiyorum ve bugün yani gecikmenin 13. gününde idrar testi yaptım silik çizgi cıktı...aklım karıştı,sevinsem mi sevinmesem mi bilemiyorum...doktor 10 gün sonrasına randevu veriyor...cevap yazarsanız cok sevinirim.
.
Kan testi de idrar da pozitif hamilesin geç döllenme olmuş sanırım deger biraz düşük çünkü günasiri iki katına çıkıyorsa normal ama tekrarlayamiyorum diyorsun umarım bebeğin sıkı sıkı tutulmuştur sana Dr randevunda keseyi görürsünüz

Son düzenleme:
.
Kan testi de idrar da pozitif hamilesin geç döllenme olmuş sanırım deger biraz düşük çünkü günasiri iki katına çıkıyorsa normal ama tekrarlayamiyorum diyorsun umarım bebeğin sıkı sıkı tutulmuştur sana Dr randevunda keseyi görürsünüz

teşekkür ederim cevabın için arkadaşım cok sağol.

malesef az önce kanamam oldu ve hala devam ediyor sanırım adet oldum:( cok üzgünüm...
Dr a git ya kimyasal gebelik geçirdin ya da gebeliğin ilerlediyse düşük yapıyorsun sen mutlaka acile git ultrason ve kan testi yaparlar kanaması olup gebeliği devam eden de var. Aynı şey basıma gelmişti degerim 290 ken kanmam oldu ve kaybetmiştik maalesef hakkında hayırlısı olsun en azından hamile kalabiliyorsunuz yine kalırsın

Back
X