lütfen yardım, hamile olma ihtimalim?

Dirdirdirdir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
8
2
1
26
31 Aralık günü ilk ilişkime girdim, 4 ocakta regl oldum ve bitti, bu ay tekrar kanamam oldu, regl kanaması sandım ama normalde sancılı geçen regl dönemim ağrısız ve daha az kanama ile geçti. bu ara dönemde pıhtı şeklinde kanamalare ve kahverengi-siyah kanama oldu, gebe olabilir miyim? (test demeyin lütfen ailemin evindeyim şu an)

31 Aralık günü ilk ilişkime girdim, 4 ocakta regl oldum ve bitti, bu ay tekrar kanamam oldu, regl kanaması sandım ama normalde sancılı geçen regl dönemim ağrısız ve daha az kanama ile geçti. bu ara dönemde pıhtı şeklinde kanamalare ve kahverengi-siyah kanama oldu, gebe olabilir miyim? (test demeyin lütfen ailemin evindeyim şu an)

Ne dememizi bekliyosun... net uzerinden yazilanlarla anlayabilsek testlere gerek kalmazdi.. 5 tl ye bi gebelik testi al. Bi avm nin tuvaletinde yap o zaman. 5 dakika suruyor. Testten baska hic birsey sorunu cevaplamaz.

Zannetmiyorum hem adet olmuşsunuz hem pıhtılı ve kahve siyah kanamanız olmuş 🙄 niye ailenzn yanında test yapamıonuz ki ?

Anlamadim.neden suan ailendesin

Hamile değilsiniz :KK9:
Kan testi hariç evde yaptığın testlerınde dogruluk oranını bılemezsın. Sıyah pıhtı dedıgın ıcın bence gebelık söz konusu değil.

Back
X