Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oysbal

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
55
7
16
30
Adetim 3 gün geçikti sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 02A8185C-7C18-464F-B756-5FB911511F45.webp
    02A8185C-7C18-464F-B756-5FB911511F45.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 118
  • 395616BA-1C2F-4D2B-9B39-BB2E579BD2B8.webp
    395616BA-1C2F-4D2B-9B39-BB2E579BD2B8.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Adetim 3 gün geçikti o yüzden yaptım ve sonuç bu cıktı hayal kırıklıgı olmasından korkuyorum

Adetim 3 gün geçikti o yüzden yaptım ve sonuç bu cıktı hayal kırıklıgı olmasından korkuyorum
O zaman kan verebilirsiniz ama değer düşük olabilir baya silik çünkü. Ben adete çok var sandım.

Cok cok cok sevindim inanın o kdr hayL kırıklıgı yasamıştım ki çok şükür
Allahh inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kesesini görmeyi kalp atısını duymayı nasip etsin çok dikkat edin kendinize aman

Allahh inşallah hayırlı sağlıklı şekilde kesesini görmeyi kalp atısını duymayı nasip etsin çok dikkat edin kendinize aman
İnşallah öyledir yarın kan tahlilide yaptıracagıö insallah bebişim olur o kdr istiyorum ki

Sizce degil miyim ?
Bence hamilesin ama değer düşük çıkacağı için kimyasal falan diyebilirler haberin olsun. Bende adete 4 gün kala böyleydi 14 çıktı değerim. 4 farklı doktor da kimyasal dedi. Ama sonuç sağlıklı bi gebelikti. Kimyasal da deseler sıkma canını diye uyarmak istedim. Olacağına varır herşey.

bi kaç gün gebelik testiyle takip et
biraz daha koyulaşınca kan ver derim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar daha önce kayıt olmuştum ama yeni sayılırım size bir soru sormak istiyorum benim adetin geçen ay 4 gün önce oldu bu ay beklenen tarih ayın 18 ı normalde 32 günde bir adet oluyorum ama bu sayı sürekli değişiyor bazen önce oluyorum bazen iki gün sonra artık nasıl hesaplanacağımi sasirdim bugün 3. Gün hala adet olmadım göğüslerim sis bir haftayı geçkindir.bir önceki ay adet ı erken olduğunuz da sonraki adet tarihini nasıl hesapliyorsunuz erken olduğunuz tarihten itibaren mi hamile kalmak istyorum lütfen cevaplarinizi bekliyorm

Back
X