Lütfen yardım hamilemiyim

perikizi98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
24
-2
1
27
Hanımlar merhaba bende adet duzensizlik var. Nişanlımla ilişkimiz vardı korunmasız oluyordu . Ve test yaptım şöyle birşey çıktı sizce sonuç ne olabilir. Nişanlıma söylemekte tereddüt yasiyorum başına gelen var mı ??
Affınıza sığınarak koyuyorum resim

Eklentiler

• IMG_20231112_143525.webp
    IMG_20231112_143525.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20231112_143522.webp
    IMG_20231112_143522.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 52
Tabii ki basimiza geldi gebeliğin ilk günleri silik çıkar gün geçtikçe test koyulaşır hayırlı olsun diyelim, siz yarın yarindan sonra tekrar test yapın koyulasacaktir sonra kan tahlili verirsiniz, hastaneye giderseniz kese falan görünmez henüz git haftaya gel der, vakit kaybı olur sağlık ocağına gidip kan verebilirsiniz yada dediğim gibi bıkac gün testleri yapn koyulastiktan sonra gidersiniz 6haftalik falan olunca rahat muayene olursunuz. Hafta hesaplamayı bilmiyorsanız internette var gebelik hesaplama için sayfalar son adet tarihi ile bakılıyor

Hanımlar merhaba bende adet duzensizlik var. Nişanlımla ilişkimiz vardı korunmasız oluyordu . Ve test yaptım şöyle birşey çıktı sizce sonuç ne olabilir. Nişanlıma söylemekte tereddüt yasiyorum başına gelen var mı ??
Affınıza sığınarak koyuyorum resim
Pozitif

Hamilesiniz gibi görünüyor teste göre, kan verin eğer orda da pozitif çıkarsa nişanlınıza söyleyin benim fikrim.

Back
X