- Konu Sahibi SenAnlatIstanbul
-
İyi gunler Hanmlar
İlk olarak bu tarz konularin yasak oldugunu biliyorum ana lutfen samimiyetime inanin yorumlara ihtiyacim var kavgasiz gurultusuz konuyu kapattirmadan dusuncelerinizi belirtirseniz cok sevinirim
ben cok dusunen ve herseyi sorgulayan biriyim. so
n zamanlarda dinen de bazi sorgulamalara girdim. ama konumuz bu degil
dun gece bi ruya gordum.. kedim hasta diye yanmda yatrdm hep onla ilgilendim ondan uyuyamadim pek daldigim bi ara gordum ruyayi.
Calisma odamda gece otururken gozum tuvalete takiliyo cinleri dusunuyormusum o an kapi kendiliginden acilip kapaniyo ve biri sanirim o benim, Allah diye bagiriyor. sonra Kuran lar okunuyo etrafimi cinler sariyo bagiiyorum duyan yok yani cin olduklarini dusunuyorum orta boylu karartilar dikilmis bana bakiyolar cok korkuyorum kalbimin sksmasyla uyandim o sirada ezan okundu uyuyakalmisim
Ruya beni cok rahatsiz etti.. Yani burda hersyi tartisamayacagimizi biliyprum ama yinede icinizden gelenleri yazarsaniz sevinirim
her zaman giremeyebilirim girdikce takip edecegim. simdiden cok tesekkurler
kediyle yattığınız içindir.iyi gunler hanmlar
ilk olarak bu tarz konularin yasak oldugunu biliyorum ana lutfen samimiyetime inanin yorumlara ihtiyacim var kavgasiz gurultusuz konuyu kapattirmadan dusuncelerinizi belirtirseniz cok sevinirim
ben cok dusunen ve herseyi sorgulayan biriyim. So
n zamanlarda dinen de bazi sorgulamalara girdim. Ama konumuz bu degil
dun gece bi ruya gordum.. Kedim hasta diye yanmda yatrdm hep onla ilgilendim ondan uyuyamadim pek daldigim bi ara gordum ruyayi.
Calisma odamda gece otururken gozum tuvalete takiliyo cinleri dusunuyormusum o an kapi kendiliginden acilip kapaniyo ve biri sanirim o benim, allah diye bagiriyor. Sonra kuran lar okunuyo etrafimi cinler sariyo bagiiyorum duyan yok yani cin olduklarini dusunuyorum orta boylu karartilar dikilmis bana bakiyolar cok korkuyorum kalbimin sksmasyla uyandim o sirada ezan okundu uyuyakalmisim
ruya beni cok rahatsiz etti.. Yani burda hersyi tartisamayacagimizi biliyprum ama yinede icinizden gelenleri yazarsaniz sevinirim
her zaman giremeyebilirim girdikce takip edecegim. Simdiden cok tesekkurler
kediyle yattığınız içindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?