Lutfen Yardım.. Huzursuzum

SenAnlatIstanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
19
0
0
35
Gaziantep
İyi gunler Hanmlar
İlk olarak bu tarz konularin yasak oldugunu biliyorum ana lutfen samimiyetime inanin yorumlara ihtiyacim var kavgasiz gurultusuz konuyu kapattirmadan dusuncelerinizi belirtirseniz cok sevinirim :(

ben cok dusunen ve herseyi sorgulayan biriyim. so
n zamanlarda dinen de bazi sorgulamalara girdim. ama konumuz bu degil

dun gece bi ruya gordum.. kedim hasta diye yanmda yatrdm hep onla ilgilendim ondan uyuyamadim pek daldigim bi ara gordum ruyayi.
Calisma odamda gece otururken gozum tuvalete takiliyo cinleri dusunuyormusum o an kapi kendiliginden acilip kapaniyo ve biri sanirim o benim, Allah diye bagiriyor. sonra Kuran lar okunuyo etrafimi cinler sariyo bagiiyorum duyan yok yani cin olduklarini dusunuyorum orta boylu karartilar dikilmis bana bakiyolar cok korkuyorum kalbimin sksmasyla uyandim o sirada ezan okundu uyuyakalmisim

Ruya beni cok rahatsiz etti.. Yani burda hersyi tartisamayacagimizi biliyprum ama yinede icinizden gelenleri yazarsaniz sevinirim

her zaman giremeyebilirim girdikce takip edecegim. simdiden cok tesekkurler

İyi gunler Hanmlar
İlk olarak bu tarz konularin yasak oldugunu biliyorum ana lutfen samimiyetime inanin yorumlara ihtiyacim var kavgasiz gurultusuz konuyu kapattirmadan dusuncelerinizi belirtirseniz cok sevinirim :(

ben cok dusunen ve herseyi sorgulayan biriyim. so
n zamanlarda dinen de bazi sorgulamalara girdim. ama konumuz bu degil

dun gece bi ruya gordum.. kedim hasta diye yanmda yatrdm hep onla ilgilendim ondan uyuyamadim pek daldigim bi ara gordum ruyayi.
Calisma odamda gece otururken gozum tuvalete takiliyo cinleri dusunuyormusum o an kapi kendiliginden acilip kapaniyo ve biri sanirim o benim, Allah diye bagiriyor. sonra Kuran lar okunuyo etrafimi cinler sariyo bagiiyorum duyan yok yani cin olduklarini dusunuyorum orta boylu karartilar dikilmis bana bakiyolar cok korkuyorum kalbimin sksmasyla uyandim o sirada ezan okundu uyuyakalmisim

Ruya beni cok rahatsiz etti.. Yani burda hersyi tartisamayacagimizi biliyprum ama yinede icinizden gelenleri yazarsaniz sevinirim

her zaman giremeyebilirim girdikce takip edecegim. simdiden cok tesekkurler

Dua okuyarak özellikle ayetel kürsi okuyarak uyursan faydalı olur diye düşünüyorum. Bu tür şeyleride kafana çok takma allaha sığın.

Şuan evimde yalnızım ve konuyu okuyunca çok korktum.
Üst kata çıkamıcam resmen.
Bu tür konular yasak değilmiydi??

Son düzenleme:
iyi gunler hanmlar
ilk olarak bu tarz konularin yasak oldugunu biliyorum ana lutfen samimiyetime inanin yorumlara ihtiyacim var kavgasiz gurultusuz konuyu kapattirmadan dusuncelerinizi belirtirseniz cok sevinirim :(

ben cok dusunen ve herseyi sorgulayan biriyim. So
n zamanlarda dinen de bazi sorgulamalara girdim. Ama konumuz bu degil

dun gece bi ruya gordum.. Kedim hasta diye yanmda yatrdm hep onla ilgilendim ondan uyuyamadim pek daldigim bi ara gordum ruyayi.
Calisma odamda gece otururken gozum tuvalete takiliyo cinleri dusunuyormusum o an kapi kendiliginden acilip kapaniyo ve biri sanirim o benim, allah diye bagiriyor. Sonra kuran lar okunuyo etrafimi cinler sariyo bagiiyorum duyan yok yani cin olduklarini dusunuyorum orta boylu karartilar dikilmis bana bakiyolar cok korkuyorum kalbimin sksmasyla uyandim o sirada ezan okundu uyuyakalmisim

ruya beni cok rahatsiz etti.. Yani burda hersyi tartisamayacagimizi biliyprum ama yinede icinizden gelenleri yazarsaniz sevinirim

her zaman giremeyebilirim girdikce takip edecegim. Simdiden cok tesekkurler
kediyle yattığınız içindir.

Bu tarz bir rüya görmeniz ve sonrasında ezan sesiyle uyanmanız bence Allah tarafından bir uyarı...Ben şahsen öyle sayardım...Yotubde hasanın rüyası diye bir video var tavsiye ederim izleyin...

Insan neyi kafaya cok takarsa onu ruyasinda goruyor. Bu kadar basit. Daha fazla dusunup kendinizi cesitli sanrilarla doldurmayin bence. Yoksa bu tur ruyalar gormeye devam edersiniz.

Back
X