Lütfen yardım kasık ağrısı

Ysftmymn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
45
31
3
38
Mrblar 16 hafta 2 günlük hamileyim 6-7 saattir geçmeyen sol kasık ağrısı var? Bu durum normal midir gebelikte? İlk gebeliğim tecrübesizim lütfen yardım.

Mrblar 16 hafta 2 günlük hamileyim 6-7 saattir geçmeyen sol kasık ağrısı var? Bu durum normal midir gebelikte? İlk gebeliğim tecrübesizim lütfen yardım.
Geçmiş olsun, şiddetli bir ağrı mı, dinlenince ya da pozisyon değiştirince geçiyor mu, ağrının/sancının sıklığı nedir ?

Tşk ederim dayanılmayack gibi değil ama aynı şiddette sabahtan beridir aynı şekilde pozisyon değişince gilan geçmiyor

Tşk ederim dayanılmayack gibi değil ama aynı şiddette sabahtan beridir aynı şekilde pozisyon değişince gilan geçmiyor
Doktorunuzu arayın, ulaşamıyorsanız acile gidin lütfen. Bize de haber verin durumunuzu. Geçmiş olsun şimdiden.

Doktorunuzu arayın, ulaşamıyorsanız acile gidin lütfen. Bize de haber verin durumunuzu. Geçmiş olsun şimdiden.
Acile gittim kan idrar vs tahlil yaptı temiz çıktı gebelikle ilgisi yoktur dedi gaz sancısı olabikr dedi sağda olsaydı apandisten şüpheleneckmiş açıkçası bşy diyemedi. Serum taktı ağrı kesici geçti. Eve gelince birkaç saat sonra tekrar başldı ama bu sefer daha hafif

Benim miyom dejenerasyonum var. Sancı çektiğimde doktor rahim ağzı açılmış mı diye kontrol ediyor. Mutlaka ultrasonda baktırın bir açıklık oluşmasın. Acilde enfeksiyon var mı diye bakılmış anladığım kadarıyla. Siz kendi doktorunuzla görüşün. Çok geçmiş olsun

Merhaba canım gaz sancısı çok kötü ağrır biliyorum bende gebeyim 5 haftalık benimde başlar gaz sancısı mide bulantısı tahlile gitmişsin fazla kafana takma 1 hafta sonra tekrar gidip bebeğini kontrol et rahatlarsın kuzum birde gaz giderici baharatlar var tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…