Lütfen yardım kizlaaar

Damlacem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
12
0
1
37
Selam kızlar adetime 1 hafta var ve akintim var ip gibi uzayan şeffaf akıntı bu hamilelik belirtisi mi dır? Adetime az kaldığı için yumurtlama değildir diye düşünüyorum nolur bişey yazın

Selam kızlar adetime 1 hafta var ve akintim var ip gibi uzayan şeffaf akıntı bu hamilelik belirtisi mi dır? Adetime az kaldığı için yumurtlama değildir diye düşünüyorum nolur bişey yazın
Canim hamilelik belirtisi de olabilir adete yakin yumurtlamada olabilir sen her ihtimale karşı değerlendir yinede :)

Canım aynı olay bendede oldu ya tam 1 hafta varken o uzayan akıntıdan geldi şimdi 3 gün kaldı bakalım bende merakla bekliyorum ama sen değerlendir genede günleri nolur nolmaz acaba geç mi yumurtladık ki bu ay

Canım aynı olay bendede oldu ya tam 1 hafta varken o uzayan akıntıdan geldi şimdi 3 gün kaldı bakalım bende merakla bekliyorum ama sen değerlendir genede günleri nolur nolmaz acaba geç mi yumurtladık ki bu ay
Sende bana sonucunu yaz merak ettim

Uzayan akinti yumurtlama akintisidir.
Hamilelik akintim benim saru bazen beyaz ve su gibiydi uzayan olmadi hic.

Sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum hep şu gibi ıslak dünde göğüs uçlarında sızlamadı başladı dokunamıyorum

Bence bu bir belirti değil hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…