Slm kızlar konuya nereden başlıyacagmı bilmiyorum sadece şuan satırları yazarken göz yaşlarıma hakim olamıyorum eşimle 2 yıl önce 2.evliliğimizi yaptık onun 2 benimde 1kızım var eşim 48 ben 39 yaşındayım 1 yıldır 2.cocuğumu düşünüyordum bu sayfa ile tanıştım Allah hepinizden razı olsun bana cok güzel yol gösterdiniz hep hayalim bir gün hamile olursam deneyimimi paylaşacağım diye ewett 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim tek sorun eşimle hiç plan yapmadık cocuk yaparız dıye ama ben hep dıyorum cocuk doğuracgm kızımla sen bakarsınz ben çalısrm dıye (kendi işyerım var eşim emekli) dün akşam eşime adetimin geçiktiğini söyledim sakın hamileyken aldırırız dedi ben dırek hayır aldırmam dedim tartıstık ve eşim sabah evi terk etti şimdi ne yapmalıyım 1.kızımıda yalnız büyüttüm 2.cocuğumu ne yapmalıyım???
Şimdi gelelim nasıl hamile kaldığımı ben 1 yıldır uğrasıyrdm 2 aydır sıyah üzüm yedım ve sabah akşam her 2 saat de karpuz yedim günde 3 litre su içtim ve aksamları 30 dk yürüyüş yaptım yumurtlama günümü takip ettım ama psikolojik olarak bu ay vazgeçtim artık olmuyor bırakmıştım adetım 4 günden 2 güne indi 39 yaşında kasımda 40 olacağım galiba menepoza giriyorum sandım adet söktürücü almak için eşime eczaneye gıdelim dedım oda bosver ya dedı iyiki de almamışım ençok üzüldüğüm bu sevinçimi yaşayamam ne hayaller kurdum neyle karsılastım hayırlısı Allah büyüktür