Lütfen yardım kızlar

oyle sey mı olur hamıleysen aldırırız ne ya. ıkna edılcek bı adamsa ugras bıraz . cana kıyılır mı? hem ne plana ne ıstege bakmıyor vermıs allah ıste. cocuk ıstemeyen korunur benım bıldıgım esın de korunmams !! evı terketcek kadar da buyutmemelıydı olayı. donmezse ısrar ederse hıc de aldırma. kendın kendıne yetmıssın yıne yetersın... o da takılsın kendı kafasına gore.

Ewett yaa hiç düşünmemiştim o neden dikkat etmemiş korunmamış yok biraz inat birisi bende aldırırsak evlilik bıter dedım Allah yardımcım olsun TSK ederim

Sakın aldırma rabbim bi emanet vermiş gelirse kendi bilir gelmezsede nasılsa kendine yetebiliyormuşsun ilerde senin yavrunun yaslayabileceği bir kardeşi olacak o sana ne güzel bir hediye verdiğinin farkında ol sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah kendi bilir ilerde o çocuk doğup büyüyüp meslek sahibi olunca o yaşlanacak ben babanım deyip çıkar gelir pişmanlığı o yaşasın sen değil

Rabia canım benim beni duygulandırdın bende aynısını dedım 60 70 yaslarda o bizim bastonumuz olur dedım canım cok kaddar biri Allah ona vicdan versin Allah senden razı olsun

Rabia canım benim beni duygulandırdın bende aynısını dedım 60 70 yaslarda o bizim bastonumuz olur dedım canım cok kaddar biri Allah ona vicdan versin Allah senden razı olsun
Allah sendende razı olsun güçlü kadın bir kadın bir eliyle beşşiği bir eliyle dünyayı sallar keşke yakın olsaydın ben bakardım çocuğuna ben de eşimi 2. Çocuğa zor ikna edenlerdenim rabbim nasip etmedi senin evladın da bebek kokusu özlemimi dindirirdim belki sağlıkla doğsun inşallah doğum haberlerini alalım

Amin canım benim Allah herseyın hayırlısını versin güzel dileklerin için teşekkür ederim düşünmen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…