Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Marvellc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
201
68
28
27
2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum

Her rüyamız çıksaydı ohooo, söylediklerine rağmen hamileysen mucize falan olmalısın

2 defa regli oldum 2. reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum
Rüyalar herzaman gerçeği yansıtmaz testlerin negatif regl de olmuşsun hamilelik yok bence

hem 4 negatif test hem regl durumunda imkansız
Rüya en son dikkate alacağınız şey bu seçeneklerde

2 kez regl olmuşsunuz 4 tane negatif testiniz var elinizde..siz gördüğünüz ruyayimi dikkate alıp korkuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…