• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Lütfen yardım!!! Neden çiş yapmıyorrrr

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Demetrios

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
1.066
1.245
53
39
arkadaşlar bir yaşında bir kızım var idrarda üreme çıkmıştı on gün ilaç kullandık doktorum on gün dolunca gelin idrar tahlilinde tekrar bakalım dedi 10 gün dolunca yani cuma gittikdoktorun yanındaki kıza durumu anlattım idrar tahlili kaydı açtı gittik idrar torbası taktırdık iki saatten fazla çiş yapmasını bekledim yaptı götürdük sonra dr.un yanına gittik üç gün antibiyotik kullanmamış olması lazımmış yanı boşuna tahlil vermişiz eksik bilgi verilmesine çok sinirlendim :kızgın:
Doğrı sonuç için iki gün ilaç kullanmadık ben de bugün tekrar kızımı götürmek istemedim idrar torbası aldım ve taktım ancak bugün saatlerdir çiş yapmıyor bezine de sızdırmamış anlam veremiyorum çok çok terliyor bu bir sebep mi sizce. Yoksa böbrek fonksiyonlarında bir bozukluktan şüphelenip dr.umu mu değiştireyim lütfen fikir verin...

Torba takılıyken çişini tutuyor da olabilirmiş rahatsız ettiği için. doğrı mu bilemedim

Back