Lütfen yardım PKo

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bayanlar merhaba.ben PKo yum. Doktora geçen yıl gitmiştim bekardim. Ultrasonla puko olduğumu anladı.hormon tahlillerim temiz çıktı.ben tekrar doktora gitmeyi tabiki düşünüyorum ama doktora gitmeden hamile kalmam mümkün değil mi? Her ay düzenli adet oluyorum onda sıkıntı yok. Normal adet tarihime 10 gün var ve ben çok merak ettim hamile miyim diye test yaptım.tabiki test negatif çıktı. Eğer hamile olsaydım pozitif çıkar miydi? Yani ben şu 3 4 günden çok umitliydim. Yeni hamile kalmissam test bunu gösterir mi kızlar???
Bana neler oneriyorsunuz....

Canım bende de pco var. Bence gebelik testini cok erken yapmışsın. Yumurtlama zamanını hesapladiysan o günden itibaren 14.güne denk gelen günlerde test yapman da h sağlıklı olacaktır. Bilmiyorum kaç günde bir adet oluyorsun ama muhtemelen adet gününe denk gelen zamanda idrarda belli olur. Adet tarihini bekle bence olmazsan test yaparsin yok dayanamıyorum ben dersen üç dört gün kala kanda gebelik baktirabilirsin...

Bu aralar yumurtlama dönemim. Bugün hatta en yüksek gün hamile olsaydım çıkardı ama tabi adet tarihimi beklemek en iyisi olacak...Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sizin çocuğunuz var mı

Bu aralar yumurtlama dönemim. Bugün hatta en yüksek gün hamile olsaydım çıkardı ama tabi adet tarihimi beklemek en iyisi olacak...Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sizin çocuğunuz var mı
Bugün yumurtlama gününse önce yumurta kanala düşecek spermle karsilasack dollenecek rahme geçecek oraya tutunacak beta hcg değerin yavaş yavaş artmaya başlayacak ki bunlar bir günde olmuyor canım. On on dört günde oluyor. En sağlıklı sonucu adet tarihine yakın bir zamanda ya da geçerse ogrenirsin. Daha bugünden test yapmanın stresini yaşama boşa. Ve çok kafana takma. Psikolojik olarak belirti yaşarsın hatta adetin bile gecikir ama hamile degilsindir. Akışına bırak. Rabbim çok aratmasin inşallah.
Henüz yok yumurta tembelliginden tedavi görüyorum ben su siralar

anladım canımm çok teşekkür ederim...ben biyolojik olarak bütün bunları bilmiyordum Allahım inşallah sana da bir bebek nasip eder...Ne kadar çok kadın varmış PKo lu...PKo gerçekten çok zor bir hastalık Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de pkoluyum ve senin gibi bekelemedeyim canım.. evet internetten bakınca gerçekten çok pkolu var ama benim çevremde tek ben varım.. herkes hemen hamile kalıyor maşallah.. ne diyelim kısmet.. darısı bize insallah yavrularımızı kucağımıza alırız.. canım ben bu ay soğan kürüne başladım

Hayırlısı olsun herşeyin canimmm....soğan kürünu adet olmak için mi uyguluyorsun

Soğan kürü sonrasi peynirimsi yogun akinti problemi yasadiniz mi hanimlar, bende pkoluyum dort ay oncede acik miyom ameliyati oldum doktos kistleri patlatmis ama hala 35 gunu bulan duzensiz bir adet periyodum var bende bu ay sogan kuru yaptim ama adetim genelde 32 gunde bir olurken 35 gune cikti ve inanilmaz bir akinti durumu ile karsilastim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…