Böyle biriyle ilişki yaşanmamalı diyemem fakat bir gün değişecek ve bambaşka biri olacak gibi beklentileriz varsa sonucunda büyük bir zaman kaybınız olabilir. Düzeleceğinin garantisi yok.Aşırı kıskançlık vardı sonra sözlere takıldığını fark ettim çok normal sözü bile öyle abartıyor ki anlatamam sonra psikiyatri ye gittik doktor ilaç verdi ayrılmanız daha iyi gibisinden konuştu doktora çok sinirlendi bir şeyler söylemeye devam etti doktor da lafı dolandırma dedi ona bile takıldı bana nasıl böyle söyler diye
Uyku bozukluğu ve babam yüzünden lustral içtim ama bana tek etkisi geceleri cin gibi olup depresyonla boğuşmak ve gündüz ayakta uyutmak olduğu için bıraktım. İlacın buna neden olacağını sanmam. Derdi başkadır ve gücü yoktur belki.Takıntılı düşüncelerinden dolayı 2 aydır lustral kullanıyor ve 1 aydır çok ilgisiz davranmaya başlamıştı 5 gündür hiç konuşma mesajlaşmamız yok benim varlığım yokluğum senin için bir anlam ifade ediyor mu dedim bilmiyorum dedi ve hiç konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum ilaç etkisi yoksa sevgisi mi bitti
Takıntılı düşüncelerinden dolayı 2 aydır lustral kullanıyor ve 1 aydır çok ilgisiz davranmaya başlamıştı 5 gündür hiç konuşma mesajlaşmamız yok benim varlığım yokluğum senin için bir anlam ifade ediyor mu dedim bilmiyorum dedi ve hiç konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum ilaç etkisi yoksa sevgisi mi bitti
Takıntılı düşüncelerinden dolayı 2 aydır lustral kullanıyor ve 1 aydır çok ilgisiz davranmaya başlamıştı 5 gündür hiç konuşma mesajlaşmamız yok benim varlığım yokluğum senin için bir anlam ifade ediyor mu dedim bilmiyorum dedi ve hiç konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum ilaç etkisi yoksa sevgisi mi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?