Lütfen yardım sevgilim antidepresan kullanıyor

Hyt zor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
32
5
36
35
Takıntılı düşüncelerinden dolayı 2 aydır lustral kullanıyor ve 1 aydır çok ilgisiz davranmaya başlamıştı 5 gündür hiç konuşma mesajlaşmamız yok benim varlığım yokluğum senin için bir anlam ifade ediyor mu dedim bilmiyorum dedi ve hiç konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum ilaç etkisi yoksa sevgisi mi bitti

Antidepresan öyle mucizeler yaratmıyor malasef yoksa herkez içer unuturdu sevdiğini 😊 ilaçlar insanda boşluk hissi yaratıyor bir süre alışana kadar bocaliyor . sorunları varki kullanıyor sizde üstüne gidip tepki almayın ,beklemede kalın . sevgisi varsa zaten sizi arayacaktır bir süre sorla darlamayin .ters etki edebilir ilaçlar özgüven patlaması yapabilir . Kişide..

Ustune gitmeyin.

Aşırı kıskançlık vardı sonra sözlere takıldığını fark ettim çok normal sözü bile öyle abartıyor ki anlatamam sonra psikiyatri ye gittik doktor ilaç verdi ayrılmanız daha iyi gibisinden konuştu doktora çok sinirlendi bir şeyler söylemeye devam etti doktor da lafı dolandırma dedi ona bile takıldı bana nasıl böyle söyler diye

Aşırı kıskançlık vardı sonra sözlere takıldığını fark ettim çok normal sözü bile öyle abartıyor ki anlatamam sonra psikiyatri ye gittik doktor ilaç verdi ayrılmanız daha iyi gibisinden konuştu doktora çok sinirlendi bir şeyler söylemeye devam etti doktor da lafı dolandırma dedi ona bile takıldı bana nasıl böyle söyler diye
Böyle biriyle ilişki yaşanmamalı diyemem fakat bir gün değişecek ve bambaşka biri olacak gibi beklentileriz varsa sonucunda büyük bir zaman kaybınız olabilir. Düzeleceğinin garantisi yok.

Takıntılı düşüncelerinden dolayı 2 aydır lustral kullanıyor ve 1 aydır çok ilgisiz davranmaya başlamıştı 5 gündür hiç konuşma mesajlaşmamız yok benim varlığım yokluğum senin için bir anlam ifade ediyor mu dedim bilmiyorum dedi ve hiç konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum ilaç etkisi yoksa sevgisi mi bitti
Uyku bozukluğu ve babam yüzünden lustral içtim ama bana tek etkisi geceleri cin gibi olup depresyonla boğuşmak ve gündüz ayakta uyutmak olduğu için bıraktım. İlacın buna neden olacağını sanmam. Derdi başkadır ve gücü yoktur belki.

ilaç etkisidir, seni unutmak ne haddine yoksa. deli misin, aklında yokmuşsun zaten belli değil mi?
Ya seven adama x...x versinler isterse unutmaz, sevmeyen de a....x içse yine unutur ahaha.

Açıkça yazayım uğraşmayın.
Neden diyeceksiniz hayatın her anında insanlar zor zamanlar geçiriyor ortalama insan ömrünün 60 sene olduğunu farzederek insanlar bence ömründe en az 10 kez depresyona giriyor dur çoğu kişi bunun farkında olmadan yada kabullenmeyen yaşayıp gidiyor.
Her seferinde etrafımızdan biriyle iletişimi kesssek çevremizde insan kalmaz.
Kabuğuna çekilmek yerine ben suan kendimi iyi hissetmiyorum sana mahsus bir durum değil kendime bile ağır geliyorum dese yine neyse.
Ayrıca aşırı kiskanclik filan ilacla tedavi edilir mi bilemedim.
Bazı şeylere yolun başındayken göz yumunca ilerde daha büyük sorunlara da göz yummak zorunda kaliyorsunuz. Iyi ölçün tartin derim ben.

Antidepresan kullanmak böyle bir sonuç doğurmaz.
Sorun psikolojisinde mi karakterinde mi onu ancak siz bilirsiniz?
Biraz kendi haline bırakın sonra düşünürsünüz.

Lustral çok ağır bir antidepresan değil diye biliyorum ama... uzmanlık alanım değil, yine de her hangi bir antidepresan buna sebep olmaz...

Lustral o kadar mucize bir hap değil yahu. Adamın ayrılası gelmiş. Zaen bu ara sebepsiz ayrılma çok moda oldu maalesef

Back
X