Lütfen yardım! Tanıdğı asker olanlar

Trabzonlu60

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
663
337
303
Trabzon
Arkadaşlar eşim iskenderunda asker normalde hergün arardı 1 haftdır hiç aramıyor ailesini de aramamış çok merak ediyorum askeriyeyi ben arasam olur mu tuhaf mı olur biz arayabiliyor muyuz bilenler var mı lütfen bilen varsa yazsın.ben askeriyeyi arayıp eşimi istesem bulabilirler mi birliğini bilmiyorum sadece bakım sınıfında olduğunu biliyorum

Arkadaşlar eşim iskenderunda asker normalde hergün arardı 1 haftdır hiç aramıyor ailesini de aramamış çok merak ediyorum askeriyeyi ben arasam olur mu tuhaf mı olur biz arayabiliyor muyuz bilenler var mı lütfen bilen varsa yazsın.ben askeriyeyi arayıp eşimi istesem bulabilirler mi birliğini bilmiyorum sadece bakım sınıfında olduğunu biliyorum

Canım panik yapma. Konuyla ilgili bilgim yok ama arayamayabilir her zaman. Askerde sonuçta tatilde değil. Merak etme,içini ferah tut. Bu kötü bir şey olduğu anlamına gelmez

[sıze=3]canım panik yapma. Konuyla ilgili bilgim yok ama arayamayabilir her zaman. Askerde sonuçta tatilde değil. Merak etme,içini ferah tut. Bu kötü bir şey olduğu anlamına gelmez[/sıze]

inşallah öyledir.normalde hergün arardı o yüzden çok merak ettim.bi numara buldum bakalım arayacağım birazadn ama çekiniyorum

Merak etme kötü bir şey olsaydı ilk sana haber verirlerdi.
Aranır tabi hiç değilse bilgi alırsın operasyon mu var,eğitimdeler mi söylerler mutlaka.

Son düzenleme:
Aranabilir tabi canım kötüye yorma eşimin yeğeni asker bu ara olaylardan dolayı denetimler falan sıkıymış ondandır.

telaşlanacak bir durum yok bence. aynı durumda olan insanlar biliyorum bu aralar çok karışık heryer. telaş edilecek birşey olsa çoktan duyulurdu. içiniz rahat olsun.

Canım öyle bulunması çok zor olur özellikle de tugaydaysa o kalabalıkta çağırdık derler çağırmazlar çok yaşadım bunları. Sen içini ferah tut, operasyona çıkmış olabilir merak etme sakın. Hayırlı haber bekle umutsuzluğa kapılma..

ismini verince bulabiliyorsun canım.
arayabilirsin yani:34:

o birliğin numarasını da bilmiyorum sadece askerlik şubesının numarası var onu da netten buldum tugay ne birlik ne hiç anlamıyorum.o kadar bunaldım ki...

aslında eşinin size ilk baştan her türlü bilgiyi vermesi gerekıyordu.

bir daha ki arayışında ,,,ona kolay ulaşmak için bilmen gerekenlerı sor canım:34:

merak etme bir sorun yoktur

Bulurlarr
benim sevgilim askerdi 2 gün aramadı bayburtta aramadığım askeriye kalmadı meğersem benim sevgilim gece kaçmış bir hafta askeri ceza evine tıkmışlar kendilerini :D

Eğer seni aradığı bir telefon kulübesinin nosunu biliyorsan oradan ara. Her zaman etrafında asker olur. Ve orda seslendikleri için eşine ulaşamasalar bile ordan geçen bir arkadaşı duyar

eşin ankesörlü telefondan arıyordur,o numarayı ara istersen bi.çıkan askerlerden isim soyisimle
dene birde.
benim eşimde iskenderundaydı karacı. akşamları aradıkları bir telefon var.o numarayı çevirdiğimde
tanımasalar bile isim soy isimle koridorda bağırıyorlardı.

Canım eşinin seni aradağı numaradan ara.Benim nişanlım askerde koğuşta ki ankasörden arar beni o aramazsa ben ararım hiçte bir sorun çıkmaz.Ankasörden ulaşamazsamda santrali arar isterim onlarda bağlar.Özellikle eş,sevgili,ana,baba olunca ikiletmiyorlar bile ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar.Eşin nerde asker bilmiyormusun hem.Ben nişanlımın askerlik yaptığı yerde ki tüm dahili numaraları ezberledim artık o kadar aradım yani hiç bir sorun çıkmadı ara sende korkma sorun olmaz.

Birde anladığım kadarıyla lojistikte belki dışarı göreve gönderdilerse sana haber veremeden çıkmıştır dışarıda da arayamıyordur.

Son düzenleme:
Arkadaşlarda söylemiş eşinin aradığı numarayı arayıp şununla görüşcem dersen ordan sesleniyorlar. Bulurlar yani rica ederseniz.

Ayrıca benim kocam askerde olcak beni 1 hafta aramayacak valla toplanır giderdim askeriyeye

Back
X