Elektrikli Mutfak Aletleri lütfen yardım... tefal nutricook

benimhalaUMUTumvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
1.206
1.558
133
merhabalar
tefal nutricook kullanan var mı aranızda?iş çıkışı alışverişe çıkıcam.alacaklarımın arasında bu tencerede var.ama biraz kafam karıştı.
kullananlar tavsiye ediyorlar mı?yardımcı olursanız çok sevinirim:))

ben de tefalin düdüklülerine bakıyorum da. bi kaç kişiye sordum. en eski modeli saatsiz olanı iyi dediler genelde. sizin dedğiniz en son çıkan değilmi. onu bilemiyorum ama bu saatliler et yemeğini eskisine göre daha geç pişiriyormuş. pek inanasımda gelmedi ama öyle dediler valla

ben de tefalin düdüklülerine bakıyorum da. bi kaç kişiye sordum. en eski modeli saatsiz olanı iyi dediler genelde. sizin dedğiniz en son çıkan değilmi. onu bilemiyorum ama bu saatliler et yemeğini eskisine göre daha geç pişiriyormuş. pek inanasımda gelmedi ama öyle dediler valla

evet son çıkan.kapağında yeşil renk var.yeni evlenen bir arkadaşım var bundan aldı.geçen gün tavuk haşlamış.30 dk ya ayarlamış.ki normal tencerede bile yarım saatte haşlanır tavuk diye düşünüyorum.onunki biraz fazla olmuş.10-15 dk yeterdi bence.tavuk dağılmış kemikleri falan.heralde çabuk pişiriyor diye düşündüm bende.
geçen günde video sunu izledim.11 dk. da mercimek çorbası yaptı.
bende çok kararsızım:(
ama izlemek isterseniz video ları var.et,sebze falan hepsini göstermiş.belki karar vermeniz kolay olur:)

Back
X