- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Eger solma sokulme uzerinde ki baskida yipranma falan varsa degistiriliyo.ürün kullanılmadıysa eğer değişim ve iade yapılabiliyor ve tüketicinin hakkı diye biliorum..ama etiketi sökülmüş ve giyilmişse bence uygun olmaz değişimi..geçenlerde ablam mağazadaykrn bir bayan gelmiş giyinip üstüne yıkadığı pijama takımını değiştirecekmiş..sanırım değiştirmişler de..çok saçma geldi bana bu durum..
yazın kızıma bilindik ayakkabı mağazalarının birisinden sandalet aldık..inanaırmısınız bir hafta işinde ön tarafı parçalandı ayakkabının..teste yolladılar sonuç hata yokmuş..tüjetici haklarına gidecektim ama uğraşamadım açıkçası..hala sinirliyim..79 tl bir haftada çöpe gitti..Eger solma sokulme uzerinde ki baskida yipranma falan varsa degistiriliyo.
Kizima adidastan esofman takimi almistik. Ilk alindiginda buyuktu giymedi. 8 ay sonra giydirmeye basladim. Tas catlasa 2 ay giydi en fazla 5 kez yikanmistir. Arkadaki armasi soyulmaya basladi. Kucuk cocuk camasirlari hasas programda yikaniyor birde. Bu da bir kusurdur. 1 sene sonra goturdum ve degerinde hediye ceki verdiler. Tabi once merkeze gonderiyolar kabul edilip edilmedigine dair.
Ama bu bayanin yapmak istedigi tuketici hakkindan cikip isletme hakkini gaspetmeye girer bence.
Merhaba arkadaşlar.Tüketici hakları ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirse çok sevineceğim.Dün akşam bi mont aldım kendi bedenime göre olduğunu düşünüyorum.sadece mont alırken bi beden daha büyük alırım ki kışlık kıyafetlr ile anca giyerim diye.Bugün giydim baya severek.Arkadaşlarım biraz bol mu sanki dediler ama çok fark edememiştim bana göre normal.Tam oturan bi montu sevmiyorum.Omuz hizası ve kolların boyu güzel sadece biraz bolluk var.Etiketini falan söktüm bu sabah ve giydim.Acaba bi hafta içinde götürsem değişim yapılabilir mi?Etiketi sökmeme rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?