Merhabalar, biz de aynı dertten muzdaribiz ne yazık ki, sizin yazınızı okurken kendim yazmış gibi hissettim. Benim oğlum da yemek ayırt etmiyor maşallah, ama bizde de göbek önden gidiyor. Yaşı, boyu ve kilosu sizinkiyle hemen hemen aynı, sabah kahvaltısı dışında bizim de sizinki gibi bir düzenimiz var. Sabah kahvaltısında peynir, az tereyağı ve ekmek yiyor, ne kadar istesem de yumurtayı yediremiyorum. Eskiden püre şeklinde yerken yumurtayı yedirebiliyordum, ne zaman taneli yemeye başladı, o gün bugündür yumurta hayatımızda yok. Belki ileride sever diye umut ediyorum. Reçelle de arası yok, bunun dışında çiğnemeden yutma bizde de var ne yazık ki. Özellikle mercimek gibi minik tanelileri hiç çiğnemeden yutuyor, o nedenle bizimle yemek yerken sürekli olarak bizi taklit eder umuduyla uzun uzun çiğneme hareketi yapıyoruz. Biraz başarılı olduk gibi.. Bir de ben öğün aralarında midesi çok kazınırsa meyvenin yanısıra salatalık da veriyorum. Hem sağlıklı, hem de yemek zamanına kadar onu tok tutuyor...