Yani aslında planlı bir sey değildi.Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk hep.Bir anda oldu işte :) Ama şüphesi bile çok güzelmiş ne kadar çok istediğimi anladım.Erken gebelik testini dün yaptım birsey cıkmadı malesef sonuçlarının çok doğru olmadığını yazmışlar yorumda.Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.Erken gebelik testlerini var 6 gün öncesine kadar kullanılıyor diye biliyorum istersen gününün geçmesini bekle geçerse bir kan tahlili yaptır kurtul psikolojik olması da yüksek ihtimal hamile kalmayı istiyorsun anladığım kadarıyla
Burda okudugum yorumlara göre belirtileri erken baslayan cok kişi var bilmiyorum tabi ilişki üzerinden 10 gün gectiHamile olsanız dahi bu anlattıgınız belirtileri hamile oldugunuz icin yasamıyorsunuzdur cok erken henüz
Sizde nasıl belirtiler oldu acaba? Şu an bende sol kasık ve sol bacak ağrısı var dayanamıyorum çok ağrıyorBenim erken gebelik testim negatifti uc.gun once yapmistim reglden gecince reglim ucuncu gun normal testte pozitif gordum beta degeri idrara cok geç düşebilir
Ben bekle derim günün geçerse test yaparsın kan verirsin bakarsın günün geçmeden tam emin olamazsın ki azıcık sabırYani aslında planlı bir sey değildi.Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk hep.Bir anda oldu işte :) Ama şüphesi bile çok güzelmiş ne kadar çok istediğimi anladım.Erken gebelik testini dün yaptım birsey cıkmadı malesef sonuçlarının çok doğru olmadığını yazmışlar yorumda.Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
Sabretmeye çalışıyorum canım :)Ben bekle derim günün geçerse test yaparsın kan verirsin bakarsın günün geçmeden tam emin olamazsın ki azıcık sabır