- 15 Ekim 2019
- 397
- 123
- 103
- 31
- Konu Sahibi ahsenduhaa
-
Krapmlarım yok oldu birden ani hareketlerde krmplarım olurdu bu beni etkilediSiz rahat olursanız bebek rahat olur. Kramplar normal , ayrıca adet belirtileride yaşayabilirsiniz. Bunlar bebeğinizin kalbine durmasına sebep değil.
Bol bol dua ediyorumHiç yaşamadım ama dua et kalk bir abdest al zikir çek namaz kıl Allahın izniyle o korku gececek
Ben 14.haftamdayım hala ara ara kanama görüyorum. Bence neyi kafaya takarsan o oluyor. Takmamaya çalış. Ben çok takıyorum düşük mü yapacagım diye. Şimdi Rabbim bıraktım. O hrrşeyin hayırlısını verir. Kramplar ilk zamanlar olur sonra geçer. Bazı kadınlar çok rahat geçirir mide bulantısı bile olmaz bundan pay biçelim. İnşallah kucağına alırsın,Kızlar ayın 3 de doktora gittim 7 haftalık hamileyken kalp atışını duyduk, çok iyi iç kanamanda yok, hersey yolunda dedi ama gel gelelim ben cok takıyorum şu sıralar 8. Haftaya girdim, uyurken ani kraplarım olurdu yok oldu birden, korkuyorum bebegime bisey mi oldu acaba diye 1 ay sonraya randevu verdi, şu psikoloji beni yedi bitirdi 2 gündür kendime gelemiyorum acaba kalbimi durdu acaba bisey mi oldu diye? Başina gelen var mı lütfen yazın cok fazla takıyorum.
Hafif adet sancisi ara ara oluyor ama uyurken ani kramplarin olurdu gecince cok korktum acaba bisey mi oldu diye cok kotu duygular korkuyorsun bisey yapamıyosunkramplarin gevmis olmasi cok normal. butun hamilelik kramplarla gecmiyor zaten. korkacak birsey yok
Allah razı olsun amin insallah inanın elimde degil bi an aklıma geliyor hemen telaş yapıyorum bide kalp atışını duydum ya o duymamla daha cok takmaya başladım çok sagolunHiç korkma cnm bunlar hepsi normal dır bebek kalbine sebep olmaz için ferah olsun bol bol su iç uzan dinlen geceleride rahat uyu kafana takma taktıkça daha kötü oluyorsun kuzum Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Öyle düşünme bitanem içini ferah tut annesine tutunmuş anneside neler düşünüyor güzel düşün bebişinde mutlu olsunAllah razı olsun amin insallah inanın elimde degil bi an aklıma geliyor hemen telaş yapıyorum bide kalp atışını duydum ya o duymamla daha cok takmaya başladım çok sagolun
Kanamam yok hamdolsun lekelenme bile olmadı yerlesme kanamasi da gormedim ama kramplar gidince istemsiz modum düştü uyku halim hala var bulantılarım hafifledi cok fazlaydı gogus agrim da dun birden gitti onu da taktım gece birden geldi hamilelik hormonları cok degisik yapıyor. Amin sagolun.Ben 14.haftamdayım hala ara ara kanama görüyorum. Bence neyi kafaya takarsan o oluyor. Takmamaya çalış. Ben çok takıyorum düşük mü yapacagım diye. Şimdi Rabbim bıraktım. O hrrşeyin hayırlısını verir. Kramplar ilk zamanlar olur sonra geçer. Bazı kadınlar çok rahat geçirir mide bulantısı bile olmaz bundan pay biçelim. İnşallah kucağına alırsın,
Bemde 8.haftadayim krampim yok cok sukur ilk haftalarda cok oldu bebek yerlesiyordur yerlesme bittiyse kramplar azalip yok olabilir herkesde ayni sey gorunmez kimi 4 5 ay ceker kiminde hic kramp olmaz.Kafaniza takmayin dua edin Besmele cekinKızlar ayın 3 de doktora gittim 7 haftalık hamileyken kalp atışını duyduk, çok iyi iç kanamanda yok, hersey yolunda dedi ama gel gelelim ben cok takıyorum şu sıralar 8. Haftaya girdim, uyurken ani kraplarım olurdu yok oldu birden, korkuyorum bebegime bisey mi oldu acaba diye 1 ay sonraya randevu verdi, şu psikoloji beni yedi bitirdi 2 gündür kendime gelemiyorum acaba kalbimi durdu acaba bisey mi oldu diye? Başina gelen var mı lütfen yazın cok fazla takıyorum.
Anne olmak cok guzel ama cok zor hep bi endişe oluyor kalbini duyunca dünyalar benim olmuştu hala acip acip dinliyorum. Pazartsi devlete gitcem ulturasonla cok ilgisizler ama mecburum doktorum cok uzaktaAcile git kan ver yine eğer yükselmişse sıkıntı yoktur o zaman olsa ayrı dert olmasa ayrı dertAllah yardımcımız olsun ya
dedigim gibi korkulacak birsey yok ama cok endiseliysen herhangi bir hastanenjn aciline git ve hamile oldugunu ters giden birseyler oldugundan supelendigini soyle. diger dr u bekleme. birsey olmadigina inaniyorm ama icinin rahat etmesi acisindan gorun bir dr aHafif adet sancisi ara ara oluyor ama uyurken ani kramplarin olurdu gecince cok korktum acaba bisey mi oldu diye cok kotu duygular korkuyorsun bisey yapamıyosun
Dua ediyorum icim rahatladı sagolunBemde 8.haftadayim krampim yok cok sukur ilk haftalarda cok oldu bebek yerlesiyordur yerlesme bittiyse kramplar azalip yok olabilir herkesde ayni sey gorunmez kimi 4 5 ay ceker kiminde hic kramp olmaz.Kafaniza takmayin dua edin Besmele cekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?