- 7 Ekim 2021
- 14
- 2
- 1
- Konu Sahibi Asyaerennp
-
ya şöyleKan testi vermek zor değil bir test verseniz topik açıp cevap beklemenize gerek kalmayacak kimse müneccim değil ki
Beta HCG ‘ye bakıyorlar tam kan sayımında çıkmaz gebelik testi farklıya şöyle
kan testi oldum aslında ama halsizlik baş dönmesi gibi sorunlarla gitmiştim ve bir şey çıkmadı ama hamilelik her kan twstinde çıkar mı yoksa özel olarak belirtmek mi gerekiyor bilmiyorum
Ekimden beri hamile miyim diye konu açıyorsunuz, sürtünmeden normal ilişki seviyesine geçmişsiniz korkuyorsanız yapmayın.
Benim arkadaşım korunduğu halde hamile kaldı.
Bilemiyorum, en temizi kan testi.
ne bileyim amk soruyorum işte yaşayan var mıdır diyeÜstüne adet olduysanız nasıl hamile olabilirsiniz?
Terbiyeni takın. Sevişmeyi biliyorsan madem biraz korunma yöntemi nedir gebelik nedir git öğren.ne bileyim amk soruyorum işte yaşayan var mıdır diye
ne bileyim amk soruyorum işte yaşayan var mıdır diye
şurada doğru düzgün soru soruyprum ilgilenmiyorsan veya bilgin yoksa yazmazsın biter gelip alay etmeye ne gerek var? Gidip hiçbir araştırma vs yapmadan buraya gelip yazmıyorum zaten buraya yazma amacım internette yazılanların aksine birebir tecrübe etmiş insanlar varsa eğer onlarla iletişim kurmak.Amk derken? Siz çok iyi biliyorsunuz bu işi ondan dilinize pelesenk olmuş. Biri atsın şunu ya.
şurada doğru düzgün soru soruyprum ilgilenmiyorsan veya bilgin yoksa yazmazsın biter gelip alay etmeye ne gerek var? Gidip hiçbir araştırma vs yapmadan buraya gelip yazmıyorum zaten buraya yazma amacım internette yazılanların aksine birebir tecrübe etmiş insanlar varsa eğer onlarla iletişim kurmak.
insanlar niye bunalsın ne alaka isteyen cevap vermeyi geç okumaz bile. hesap benim istediğim gibi konu açarım yardımcı olmazsınız olur biter buraya gelip alay eden sizsiniz küfür edince küfür etti oluyorDoğru araştırma yapmamışsın, git biraz korunma yöntemlerini araştır, her ay hamile miyim hamile miyim diye konu açıyorsun. İnsanlar bunalıyor haliyle. Üstüne bir de küfür eden sensin.
Burdaki üyeler sizin her ay hamile kalip kalmadiginiz kontrol etmiyorlar bide saygisizlik yapmanin adı nene bileyim amk soruyorum işte yaşayan var mıdır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?