LÜTFEN YARDIM

Asyaerennp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
14
2
1
5 kasımda cinsel ilişkiye girdim korunarak daha sonra 12 kasımda adet oldum ve normal uzunlukta her zaman gördüğüm adetten farklı değildi. Fakat ilişkiye girdikten 1 hafta sonra olduğum için ve şu an adet olmadığım için endişeleniyorum. Kasımın 12sinde oldum yani şu an adetim 4 gün falan gecikti. İçime bir boşalma falan olmadı dediğim gibi korunduk da sizce hamile kalma ihtimalim var mıdır kalsaydım 1 hafta sonra regl olur muydum

Kan testi vermek zor değil bir test verseniz topik açıp cevap beklemenize gerek kalmayacak kimse müneccim değil ki

Kan testi vermek zor değil bir test verseniz topik açıp cevap beklemenize gerek kalmayacak kimse müneccim değil ki
ya şöyle
kan testi oldum aslında ama halsizlik baş dönmesi gibi sorunlarla gitmiştim ve bir şey çıkmadı ama hamilelik her kan twstinde çıkar mı yoksa özel olarak belirtmek mi gerekiyor bilmiyorum

ya şöyle
kan testi oldum aslında ama halsizlik baş dönmesi gibi sorunlarla gitmiştim ve bir şey çıkmadı ama hamilelik her kan twstinde çıkar mı yoksa özel olarak belirtmek mi gerekiyor bilmiyorum
Beta HCG ‘ye bakıyorlar tam kan sayımında çıkmaz gebelik testi farklı

Amk derken? Siz çok iyi biliyorsunuz bu işi ondan dilinize pelesenk olmuş. Biri atsın şunu ya.
şurada doğru düzgün soru soruyprum ilgilenmiyorsan veya bilgin yoksa yazmazsın biter gelip alay etmeye ne gerek var? Gidip hiçbir araştırma vs yapmadan buraya gelip yazmıyorum zaten buraya yazma amacım internette yazılanların aksine birebir tecrübe etmiş insanlar varsa eğer onlarla iletişim kurmak.

Doğru araştırma yapmamışsın, git biraz korunma yöntemlerini araştır, her ay hamile miyim hamile miyim diye konu açıyorsun. İnsanlar bunalıyor haliyle. Üstüne bir de küfür eden sensin.

Sürekli tarihleri değiştirip aynı.konuyu açıyorsunuz bir gün başınıza gelicek madem korkunuz var yapmayın

Doğru araştırma yapmamışsın, git biraz korunma yöntemlerini araştır, her ay hamile miyim hamile miyim diye konu açıyorsun. İnsanlar bunalıyor haliyle. Üstüne bir de küfür eden sensin.
insanlar niye bunalsın ne alaka isteyen cevap vermeyi geç okumaz bile. hesap benim istediğim gibi konu açarım yardımcı olmazsınız olur biter buraya gelip alay eden sizsiniz küfür edince küfür etti oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…