Lütfen yardım :(

pptya15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
71
70
3
kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bi süredir evliyim eşimle tüm denemelerimize rağmen cinsel birleşme sağlayamıyoruz ikimizde de bıkkınlık oldu artık ne yapmalıyız bi akıl verin nolur

Destek almalısınız. Ben üniversite hastanesinin cib (cinsel işlev bozukluğu) bölümünden destek alarak parmak egzersizi ile yendim

kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bi süredir evliyim eşimle tüm denemelerimize rağmen cinsel birleşme sağlayamıyoruz ikimizde de bıkkınlık oldu artık ne yapmalıyız bi akıl verin nolur
Doktora gittiniz mi neden olmuyo cinsel iliski hanginizde sorun var

Destek almaya ciddi anlamda karar vererek başlayın. Bunu yaşayan birçok kadın var, ben de yakın zamana kadar onlardan biriydim. Popüler ve reklam yapan kişiler dışında aslında bu konu ile ilgilenen herhangi bir jinekolog, fizyoterapist veya psikolog ile başlayabilirsiniz. Ben fizyoterapist yardımı ile yendim, kaslarımı gevşetti, bu süreçte kendime güvenim geldi. Birkaç parmak egzersizi ile oranın boş ve esneyebilir olduğunu anladım, yani haftalarca vs parmak egzersizlerine devam etmedim. Kesinlikle siz de yenebilirsiniz yeter ki güvenebileceğiniz birini bulun ve bir an önce başlayın.

Gittik evet ikimizde de sorun çıkmadı şükür. Psikolojik olarak rahat değildik sanırım pozisyon değişikliği ile yapabiliyoruz artık çok şükür :)
Sevindim sizin adiniza, yanlis pozisyon diyemi olmuyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…