Lütfen yardım

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Bu tarihler arası adet olmalıydım olmadım son en adet tarihimin 29 Temmuz..
bugun ayıptır söylemesi islal ve karnım alt bölümünde ağrı birde mide bulantısı vardı ağrı devam ediyo ama diğer şikayetlerim azaldı ..
kan testi verdim negatif. Kan testi için erken mi sizce böyle belirtiler olabilir mi ?

Turk degil misiniz? Yazdiginizdan birsey anlamadim? Adet dongunuz kac gun? Ne zaman adet olmaliydiniz?

Adetiniz kaç gün geçti eğer geçmediyse adet olmazsanız geçtikten sonra daha net sonuç alabilirsiniz

Adetiniz kaç gün geçti eğer geçmediyse adet olmazsanız geçtikten sonra daha net sonuç alabilirsiniz
Normalde 30 günde bir oluyordum son ay 26 günde oldum bu ay bilmiyorum nezaman olacağımı kafam çok karıştı

Normalde 30 günde bir oluyordum son ay 26 günde oldum bu ay bilmiyorum nezaman olacağımı kafam çok karıştı
Eğer takip edemiyorsanız regl takip etme uygulamaları. Var orada yazıyor tahmini regl günü bence kullanın herhangi birini çok faydalı tam ne gün regl olacaksınız bilmiyorsunuz buradan yardımcı olmak çok zor

Evet biliyorum dün baktım adet günüm dünü gösteriyordu olmadım . Merak ettiğim karın ağrısı çok oluyor mu bebek tutunurken

Evet biliyorum dün baktım adet günüm dünü gösteriyordu olmadım . Merak ettiğim karın ağrısı çok oluyor mu bebek tutunurken
O herkesin vücuduna göre farklılık gösteriyor regl öncesi de karın ağrısı olur bende oluyordu bacaklarımda karnımda regl olacağımı anlardım gebe kaldığımda ise kasıklarımda batma şeklinde ağrıdan farklı bi durumum vardı kramp giriyordu bacaklarıma vs kişiden kişiye değişiyor istiyorsanız inşallah vardır bebek hayırlısı olsun

İnşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…