Lütfen Yardım

Umut Mucize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
49
24
38
33
Merhaba herkese
Benim eşim azosperm hastası ve benim 4 gündür adetim geciyor bugun idrar testi yaptım çift çizgiyi net görüp kan verdim beta 2300 çıktı tedavi görmeye yeni başlayacaktık bende hiç bir sorun yoktu Allah aşkına eşi azosperm okul normal yolla hamile kalan var mı yoksa ben mucizeye mi tanık oluyorum

Merhaba herkese
Benim eşim azosperm hastası ve benim 4 gündür adetim geciyor bugun idrar testi yaptım çift çizgiyi net görüp kan verdim beta 2300 çıktı tedavi görmeye yeni başlayacaktık bende hiç bir sorun yoktu Allah aşkına eşi azosperm okul normal yolla hamile kalan var mı yoksa ben mucizeye mi tanık oluyorum
E hamilesin iste. 🤣🤣 git doktora keseyi fln gorursun. Buyumus bile 😃

U Umut Mucize tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

normal şartlarda bile sperm ve yumurtanın birleşebilmesi mucize, hepimiz mucizeyle geldik. sizin bebiş bir kaç kat daha fazla mucizeyle gelmiş :)

herhangi bir şey kullandınız mı?

Doktor celalettin peruya gittik biz tam ilaçlarımizi kullanmaya başlayacaktık eşim 1 kere tese oldu bulunamadı ama ben duanın gücüne o kadar inanıyorum ki şu yaşadığım mutluluğu Rabbim herkese yaşatsın
Tese ‘den önce ve sonra hiç ilaç kullandınız mı? Tese yi nerede oldunuz? Kaç yıldır azosperm eşiniz ? Test sonuçlarınızda öncül hücre denen spermmatid de mi çıkmıyordu?

Doktor celalettin peruya gittik biz tam ilaçlarımizi kullanmaya başlayacaktık eşim 1 kere tese oldu bulunamadı ama ben duanın gücüne o kadar inanıyorum ki şu yaşadığım mutluluğu Rabbim herkese yaşatsın
Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguları amin amin amin🤲🤲🤲

Tese ‘den önce ve sonra hiç ilaç kullandınız mı? Tese yi nerede oldunuz? Kaç yıldır azosperm eşiniz ? Test sonuçlarınızda öncül hücre denen spermmatid de mi çıkmıyordu?
Sizin son durum nasıl gidiyor sizdedemi azosperm var acaba

Lütfen kimse bişey bilmiyor mu
Ben testin yanlış olduğunu düşünüyorum bı yerde mi bakıp azosperm dediler. Eşimin aynısı oldu. Biz devlet hastanesinde test yaptık ileri hareket yüzde 4 çıktı sayıda sıkıntı yoktu çok şükür. Neyse tmm dedik eşim üç ay takviye Gıda kullandı. Tekrar test vermeye gitti ileri hareket yüzde 2 olmuş. Nasıl olabilir dedik onca yemeğe içmeye rağmen. Neyse dedik demek yükselmiyor. Tüp bebeğe gittik eşimden orda test istenildi. İleri hareket yüzde 32 çıktı 🙄 ama bu kez bnde pcos çıktı. Sonra ben ilaç tedavisine falan başladım. Tabi gebelik olmadı ama sizinde öyle yanlış olmuş olabilir. Tabi rabbim ol der olur. Meryem süresinde bahsediliyor. 80 yaşında olan hz.zekeriyya eşi kısırken rabbim ona evlat nasip ediyor. Herşey Allah'ın elindedir 🙃 dua edin bizede. Bu ay büyük beklenti içindeyim hayırlısı artik

Sizin son durum nasıl gidiyor sizdedemi azosperm var acaba
Eşimin farklı sağlık sorunları var, klomen tetiklediği için tedaviyi bıraktık maalesef. Ancak bi 5-6 ay kullandı ilaçları ve vitaminleri normal yolla sperm çıkışı olmadı. İkinci kez de ameliyat olmak istemedi.

Eşimin farklı sağlık sorunları var, klomen tetiklediği için tedaviyi bıraktık maalesef. Ancak bi 5-6 ay kullandı ilaçları ve vitaminleri normal yolla sperm çıkışı olmadı. İkinci kez de ameliyat olmak istemedi.
Anladım hayırlısı olsun hakkımızda çok geçmiş olsun Ankara'da alifea hospital semra hocaya gitmedinizmi

azospermi için ameliyattan başka çare yok diyorlardı. amerikada yeni çıkan bir ilaç tedavisi var. inceledim. çok başarılı sonuçları varmış. ismi Prolistem. deneyen varsa sonuçları yazabiliri mi

Back
X