Merhabalar öncelikle tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ama kalp atışını hala duyamiyorum bebekde fazla bir gelişme yok 2 hafta önce gayet net görünüyordu ama bugün kontrole gittiğimde doktor o günden bu güne gelişmiş olması lazımdı dedi kalp atışını yine duyamadık böyle birşey yaşayan var mı lütfen beni aydınlatır mısınız lütfen
En son persembe gittim 6 hafta iki günlük dedi ama bugün söylemedi doktor haftasını öncekine göre kalp atışını duymuş olmamiz lazımdı dedi hareketlilik var ama ultrosonda duyamadi sizce bebek gelismiyormu gerçekten yıkıldım yani bir hafta sonra tekrar bakalım dedi
En son persembe gittim 6 hafta iki günlük dedi ama bugün söylemedi doktor haftasını öncekine göre kalp atışını duymuş olmamiz lazımdı dedi hareketlilik var ama ultrosonda duyamadi sizce bebek gelismiyormu gerçekten yıkıldım yani bir hafta sonra tekrar bakalım dedi
Tam bilmiyorum benimki tüp bebek değildi ilk bebeğimi 3 aylıkken kaybettim şimdi de kimyasal gebelik geçiriyorum bilmiyorum Rabbimin herhalde imtihanı bu ne diyebilirim ki