• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi clber
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin inan şuanın kıymetini bil eminim biliyorsundur sende neler yaşamışsın ama bildiğine benim içinde bişeyler ekle daha iyi bil kıymetini yerinde olmak çok isterdim. Dilerim bebeğinin 40 nı ü vurduğun zamanların gelir

Amin amin çok sağol canım Allah razı olsun bilmem mi kuzum bunlar benim 10 senelik mucizelerim Elhamdulillah 🤲🥹 Allahım senin ve isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için herşey gönlünce olsun 🤲❤️

Amin amin çok sağol canım Allah razı olsun bilmem mi kuzum bunlar benim 10 senelik mucizelerim Elhamdulillah 🤲🥹 Allahım senin ve isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için herşey gönlünce olsun 🤲❤️
İkizmi

Evet canım iki embriyo transfer edildi yaşımdan dolayı Allahım ikisini de bana bağışladı dilerim sağlıklı ilerler sağlıcakla vaktinde zamanında kucağıma alırım inşallah Amin Amin 🤲🥹

Oyyyy RABBİm yüzüne gülmüş dileri yüzün hep gülsün ALLAH'A emanet ol. Son olarak diğerlerine göre farklı bişey yaptın mı tutması için herşey den önce RABBİM vericek doktorlar hep vesile. Yinede farklı demediğin bişey var mı hep aynı doktoramı gittin

Back
X