A abca Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 23 3 1 Çarşamba 11:05 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #1 Adetim iki gün geçti bu sabah erken gebelik testi yaptım 5 dakika içinde sonuç böyle sizce gebelik var mı kaset test yapsam çıkar mı Eklentiler 1000046766.webp 71,4 KB · Görüntüleme: 29 1000046767.webp 64,1 KB · Görüntüleme: 27
Adetim iki gün geçti bu sabah erken gebelik testi yaptım 5 dakika içinde sonuç böyle sizce gebelik var mı kaset test yapsam çıkar mı
Rprnn Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2020 4.878 11.180 208 28 Çarşamba 11:07 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #2 abca .!.: Adetim iki gün geçti bu sabah erken gebelik testi yaptım 5 dakika içinde sonuç böyle sizce gebelik var mı kaset test yapsam çıkar mı Genişletmek için tıkla... Kan verin direk. Var gibi
abca .!.: Adetim iki gün geçti bu sabah erken gebelik testi yaptım 5 dakika içinde sonuç böyle sizce gebelik var mı kaset test yapsam çıkar mı Genişletmek için tıkla... Kan verin direk. Var gibi
A abca Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 23 3 1 Çarşamba 11:18 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #3 Rprnn .!.: Kan verin direk. Var gibi Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ara sıra kasık ağrısı sağ ğögüs ucunda iğne batması gibi sızlama var .adetimin biraz geçmesini bekleyim dedim
Rprnn .!.: Kan verin direk. Var gibi Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ara sıra kasık ağrısı sağ ğögüs ucunda iğne batması gibi sızlama var .adetimin biraz geçmesini bekleyim dedim
Rprnn Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2020 4.878 11.180 208 28 Çarşamba 11:19 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #4 abca .!.: İnşallah vardır ara sıra kasık ağrısı sağ ğögüs ucunda iğne batması gibi sızlama var .adetimin biraz geçmesini bekleyim dedim Genişletmek için tıkla... Belirtilere takılmayın silik çizginin 5 dakika içinde çıkması Umut verici.
abca .!.: İnşallah vardır ara sıra kasık ağrısı sağ ğögüs ucunda iğne batması gibi sızlama var .adetimin biraz geçmesini bekleyim dedim Genişletmek için tıkla... Belirtilere takılmayın silik çizginin 5 dakika içinde çıkması Umut verici.
A abca Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 23 3 1 Çarşamba 11:21 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #5 Rprnn .!.: Belirtilere takılmayın silik çizginin 5 dakika içinde çıkması Umut verici. Genişletmek için tıkla... Evet 5 dakikada belirdi
Rprnn .!.: Belirtilere takılmayın silik çizginin 5 dakika içinde çıkması Umut verici. Genişletmek için tıkla... Evet 5 dakikada belirdi
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 9.931 7.128 398 36 istanbul Çarşamba 11:54 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #6 kan verin bence var :))
A abca Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 23 3 1 Çarşamba 12:00 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #7 nurbanu7 .!.: kan verin bence var :)) Genişletmek için tıkla... Ayy inşallah yaaa adet tarihinin sonunu bekleyim dedim öyle kan veririm ama sabr etmek çok zor
nurbanu7 .!.: kan verin bence var :)) Genişletmek için tıkla... Ayy inşallah yaaa adet tarihinin sonunu bekleyim dedim öyle kan veririm ama sabr etmek çok zor
A abca Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 23 3 1 Çarşamba 12:06 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #8 nurbanu7 .!.: kan verin bence var :)) Genişletmek için tıkla... Kaset test yapsam çıkmaz heralde erken gebelikte böyle çıktıysa
nurbanu7 .!.: kan verin bence var :)) Genişletmek için tıkla... Kaset test yapsam çıkmaz heralde erken gebelikte böyle çıktıysa
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 9.931 7.128 398 36 istanbul Çarşamba 12:09 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #9 abca .!.: Kaset test yapsam çıkmaz heralde erken gebelikte böyle çıktıysa Genişletmek için tıkla... gerek yok kan ver canım
abca .!.: Kaset test yapsam çıkmaz heralde erken gebelikte böyle çıktıysa Genişletmek için tıkla... gerek yok kan ver canım
A abca Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 23 3 1 Çarşamba 12:11 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #10 nurbanu7 .!.: gerek yok kan ver canım Genişletmek için tıkla... Tamam canım teşekkür ederim