Arkadaşlar bu siteyi hayli zamandır takip ederim ama üye olmaya yeni karar verdim.Bir konuda acil desteğinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.Bu konuda çok yalnız kaldım kimseyle paylaşıp dertleşemiyorum.Yaklaşık 1 senedir biriyle beraberim.Bu kişi beni iş yerimde görmüş ve yakınlaşmak istedi açıkçası kolay reddedilebilecek bi tipde değil hem çekici hem iyi bi kariyeri var ayrıca fazlasıyla girişken ne yapıp edip aklınızı çalacak cinsten.Uzatmıyayım bu kişiyle ilişkimiz sürüyor ama nasıl bi ilişki ben anlamıyorum.Şöyle anlatmaya çalışayım görüşeceğimiz zamanları genelde o belirler,uygun musun der özledim der vs...bi iki kez ben görüşelim dedim ikisinde de işi vardı.Görüşmemiz genelde ayda 1-2 kere oluyor ben çok yoğun çalşıyorum onunda hafta sonları var bu sebepten mi bilemiyorum ama sürekli görüşemiyoruz yani ama beni hep özlediğini söylüyor.İlişkimizin cinsel boyutu da var herşeyi yaşıyoruz demiyorum ama sonuçta oluyor.Şimdiye kadar dışarda bi yerlerde buluşmadık genelde yalnız kalacağımız ev ortamı oluyor ısrarla böyle istiyoru hatta.Biçok kez ayrıldım şikayetlerimi söyledim,düzeltmeye çalışır gibi oluyor ama fazla bir düzelme olmadı şimdiye kadar.Ben evliliğe çok olumlu bakmıyorum o da şu aralar düşünmüyor diye biliyorum ona karşı oldukça yoğun birşeyler hissediyorum o da bana aşık olduğunu söylüyor zaman zaman ama bana düşkünlük gösteren bi tavrı yok.Yanındayken herşey harika ama ertesi gün sanki hayatımda yok...İşte böyle konuyu ancak bu kadar toparlayabildim siz ne dersiniz siz olsanız nasıl davranırsınız ? Bir de şu var ben ona soğuk davranıp ayrılma istekli görünsem üste çıkıyor sen bana eskisi gibi değilsin vs gibi delireceğim :1no2: