• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım !!!

nekibu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
130
16
98
Diğer
Arkadaşlar bu siteyi hayli zamandır takip ederim ama üye olmaya yeni karar verdim.Bir konuda acil desteğinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.Bu konuda çok yalnız kaldım kimseyle paylaşıp dertleşemiyorum.Yaklaşık 1 senedir biriyle beraberim.Bu kişi beni iş yerimde görmüş ve yakınlaşmak istedi açıkçası kolay reddedilebilecek bi tipde değil hem çekici hem iyi bi kariyeri var ayrıca fazlasıyla girişken ne yapıp edip aklınızı çalacak cinsten.Uzatmıyayım bu kişiyle ilişkimiz sürüyor ama nasıl bi ilişki ben anlamıyorum.Şöyle anlatmaya çalışayım görüşeceğimiz zamanları genelde o belirler,uygun musun der özledim der vs...bi iki kez ben görüşelim dedim ikisinde de işi vardı.Görüşmemiz genelde ayda 1-2 kere oluyor ben çok yoğun çalşıyorum onunda hafta sonları var bu sebepten mi bilemiyorum ama sürekli görüşemiyoruz yani ama beni hep özlediğini söylüyor.İlişkimizin cinsel boyutu da var herşeyi yaşıyoruz demiyorum ama sonuçta oluyor.Şimdiye kadar dışarda bi yerlerde buluşmadık genelde yalnız kalacağımız ev ortamı oluyor ısrarla böyle istiyoru hatta.Biçok kez ayrıldım şikayetlerimi söyledim,düzeltmeye çalışır gibi oluyor ama fazla bir düzelme olmadı şimdiye kadar.Ben evliliğe çok olumlu bakmıyorum o da şu aralar düşünmüyor diye biliyorum ona karşı oldukça yoğun birşeyler hissediyorum o da bana aşık olduğunu söylüyor zaman zaman ama bana düşkünlük gösteren bi tavrı yok.Yanındayken herşey harika ama ertesi gün sanki hayatımda yok...İşte böyle konuyu ancak bu kadar toparlayabildim siz ne dersiniz siz olsanız nasıl davranırsınız ? Bir de şu var ben ona soğuk davranıp ayrılma istekli görünsem üste çıkıyor sen bana eskisi gibi değilsin vs gibi delireceğim :1no2:

biraz senden faydalaniyo gibime geldi,sende her dedigine eyvallah deyince,yine caba gostersinki,
biraz dislerini goster,konus acik acik,duzelirse ne ala,duzelmezse keyfi bilir,kapi orda:1closedeyes:

bencede özleyen insan arar sorar yani atda ikikez çok az seni cilsel yönden tatmin etmesin

ben bu adamı evli olarak hissettim..hislerimde yanılmam
bu adam evli...

bence her an onu silebileceğini bilsin sanırım bilmiyor... Ve ona güveniyor musun?

bi senedir hiçmi anlamaz evli olsa dicemde eger cok iyi bi oyun kurduysa adam anlamaz.. olabilir araştırmakta ve yavas yavas kendini ondan soyutlamakta fayda var derim ben

Onu her an silebileceğimi biliyor aslında bunu yapmadım değil daha önce :) Evli değil canım bu arada onu kesinlikle biliyorum yerimseniben . Sadece cinsel hayatı için benimle desem ona da çok ihtimal veremiyorum çevresinde öyle çok kız var ki hem de istediğini elde etmekte zorlanmayacak biri :( acaba ilişkiye genel yaklaşımımı böyle "ciddi ilişki" moduna girmek mi istemiyor bilemiyorum.Daha önce çok güvendiği bi ilişkisinde darbe almış...Ama sanırım son defa konuşup çekip gideceğim başka çaresi yok gibi :gitme:

Son düzenleme:
Aslinda hisslerin seni aldatmiyor.....düsündügün gibi bence....Ciddi bir iliski olarak bakmiyor bencede iliskinize..:hulya:

Yani nasil desem....hic yoktan iyidir hesabi sanki....:delphin:

Arkadasim senin niyetin evlilikse yada ne bileyim ileriye yönelik ciddi bir beraberlik ariyorsan bu adam pekte aradigin kriterlere uygun gibi gelmedi bana...benneyaptımki

Iyi düsünmeni tavsiye ederim....böyleleri senelerce oyalar durur kadinlari......sonrada bir bakarsin hic ummadigin anda hadi bana eyvallah der....giden yillarina fedakarliklarina emeklerine üzülürsün.....:teselli:

Bence yol ver gitsin....bu ilisikiden zararli cikan sen olacaksin bana göre.:delphin:

sıze tavsıyem gece ararmısınız bu beyefendıyı..
hayatında ya baska bırısı vardır yada sızle cıddı degıldır yada evlıdır ..
eger bı erkek sevıyo ıse bu sekılde davranmaz dıye dusunuyorum ..
yada evlenıceg bayanı ayda 2 defa gormek sanmıyom acıkcası cıddı oldugunu..

Çok sağolun kızlar haklısınız hep ortak bi paydada buluşuyoruz sanırım ama hani ufak bi ihtimal bile olsa hepsini düşünmek gerekir ya yazık olmasın diyor bi yanım iyi düşün diyor kafam allak bullak işte :(

iyi düşün hayatını karartma bir erkek için deymez tatlım

belki de ilişki yaşama biçimi budur
ama belli ki senin bi ilşkiyi yaşama biçiminden farklı
ve bu durum seni mutsuz ediyor.içine sinmiyor yaşadıkların
e ne gerek var o halde
bırak gitsin.

ben bu adamı evli olarak hissettim..hislerimde yanılmam
bu adam evli...

Nedense bana da evli gibi geldi. Hani dışarı hiç çıkarmıyorsa biraz sorun var.:olmaz: Evli değilse bile senden faydalanıyor orası kesin. üzülme zararın neresinden dönülse kardır...

Evli olmadığına eminim canım iş yerine ait belgelerinde de gördüm.%100 bekar ama %100 dengesiz.Ayrılmak için mail atıyorum gelmedi diyor bu da başka bi hali örneğin.O kadar karmaşığım ki aylardır yaşadıklarıma da pişman ediyor beni .Pişman olmak yersiz biliyorum belki de pişman da değilim ama ben isterdim ki değecek bi ilişkide yakınlık olsun ne bileyim kendimi kötü hissettiriyor o konu bana.Bana birşey hissediyor olsa bile bundan daha fazlasını koymayacak ortaya bunun farkındayım

sewmek lafla olmazki canımm.ilgi ister insan.sewildiğini her an hissetmek ister.siz ayda 1-2 kez görüşüosunuz o görüşmedede cinsellik ön planda sanırımm.neden seni kullanmasına izin weriosunn.ii düşünn tatlımm:teselli:

düpedüz seni kullanıyor canım.kendini ona kullandırma seni gerçekten seviyor olsa bu kadar vurdum duymaz olmazdı

Haklısınız kızlar fikirlerinizi almak iyi geldi,şimdiye kadar kimseyle paylaşamadım işin içine cinsellikte girince,ve ben normalde içe dönük bi tipim yani sık sık birileri olmaz hayatımda bazı şeyleri yaşamak da kolay olmaz işte o yüzden üzülüyorum bitek ama hatalardan ders almak da lazım bu da iyi yönü olsa gerek

Evli olmadığına eminim canım iş yerine ait belgelerinde de gördüm.%100 bekar ama %100 dengesiz.Ayrılmak için mail atıyorum gelmedi diyor bu da başka bi hali örneğin.O kadar karmaşığım ki aylardır yaşadıklarıma da pişman ediyor beni .Pişman olmak yersiz biliyorum belki de pişman da değilim ama ben isterdim ki değecek bi ilişkide yakınlık olsun ne bileyim kendimi kötü hissettiriyor o konu bana.Bana birşey hissediyor olsa bile bundan daha fazlasını koymayacak ortaya bunun farkındayım

Ne kadarda istemesen belkide kendini kullanilmis hissediyorsun....olabilirmi?

Hemen ayrilmak istemiyorsun anladigim kadariyla ama bence bir müddet soguk ve uzak durmaya calis....yani seninle (acik yaziyorum) sevismek gibi ortamlar hazirlamasina izin verme....istemiyorum de...bulusmak istedigi zaman bahanler uydur....:delphin:

O zaman verdigi tepkilerden anlarsin bence niyetini.....anlayisla karsilarsa belkide gercekten seni seviyor ama cinsi latifimin dedigi gibi iliski yasama bicimi budur...negatif tepkiler verirse bilki sadece faydalanmak amaci ile seninle beraber...:kahve:

sikayet eder gibi değilde düzgün olarak konustun mu peki ne bilim seni sevdiğini görebiliyor musun? gerçi seven bir insanın tavırları değil ama..

Back
X