• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım

nehiroxgxuz

OĞUZ'UM&ANIL'IM
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
120
1
96
39
Tekirdağ
herkese merhaba acil bileniniz varsa cevap versin hadtay gardiyanlık sınavına gireceğim ama bir bayan olarak bu mueslek hakkında hiçbir bilgim yok çalışma koşulları iş şartları ne olur yardım edin

Gardiyanlar genelde kapalı, açık ve yarı açık ceza evlerinde, bunlara bağlı atölye ve açık alanlarda çalışırlar,

Teknolojik gelişme bu mesleğin icrasını kolaylaştırmaktadır (kapalı devre TV sistemi gibi).

Gardiyanlar; cezaevi üst yöneticileriyle, tutuklularla ve hükümlülerle, halktan kişilerle, meslektaşlarıyla, savcılarla, hakimlerle, avukatlarla, askerlerle, iletişim içindedir.
Hükümlü ve tutuklular tarafından tehditler alabilir, fiili saldırıya uğrayabilirler. Görev bitiminde bir takım sorunlarla da karşılaşabilir. ısyanlarda rehin olma, yaralanma ve ölüm olayları da olabilir.
alıntı

Canım bi siteden aldım bu bilgileri umarım işine yarar

canım yasak olduğu için açık link veremiyorum ama google "memurlar" yaz çıkan ilk siteye gir orda memuriyetle gardiyanlıkla alakalı her türlü bilgiyi bulursun araştır o sitenin yer yerini

Back
X